[Tajfutas] Tájkerékpár Sprint OB Balatonalmádi - Vörösberény

ZTC / Fehér Ferenc zala.ztc at zalaszam.hu
2018. Aug. 29., Sze, 21:19:00 CEST


Miki!

 

Az ellenőrző bírót is a kiírásban kell közölni! Sőt a verseny elnökét, titkárát, pályakitűzőjét is. Nekem még a terep sem ismert, mert az Őrség elég nagy. Ha a máriaújfalui tavat emlegetik, akkor is lehet két irányba menni terep ügyben. Nyugatra a 83-as VB terep, vagyis a Vörös-hegy, míg nyugatra/délre az általam nem ismert, de az elmúlt években használt, most bővített terep is lehet. És igen, kell az infó ahhoz, hogy eldöntse valaki, akar-e indulni, avagy sem. Még OB esetében is!

 

Viktor!

 

Furcsa helyzet! Vagy egy tucat levélben emlegették már ennek a versenynek a kiírását. Még sincs! :( 

Neked fontos, hogy mennyi indulód legyen az OB-n?

Mert a tájbringán is biztosan többen lennének, ha nem egy héttel a verseny előtt lett volna kiírás! (nem részletezem miért is)

 

Az Egyéni OB kiíráshoz nem kell célhely! Azt az értesítőben kell megadni! De azért ez furcsa…  Az OB pályázatba ezt már be kellett volna írni, hol is a célhely, hol fér el ezer ember meg 350 autó, meg büfé, wc-k, rendezvénysátor… stb. Meg ha már a pontokat stekkelitek (Te írtad múltkor!), akkor gondolhattuk (Zsolt is és mások is), hogy minden infó meg van a kiírás kiadásához! Én mondjuk abban is reménykedem, hogy az ellenőrzőbíró már látta az erdészet és a Nemzeti Park engedélyét is!

 

Az, hogy ki hogyan tervez az meg az egynapos hétvége miatt fontos. S bár vannak jó szállás lehetőségek az Őrségben, de mondjuk egy esetleges 1000 fős mezőny már nehezen fog magának könnyen, gyorsan szállást találni. Ha Ti segítetek nekik a kiírásban, szerezhettél volna vele egy plusz pontot.

De Te profi versenyszervezőként ezeket mind tudod! Ennek ellenére csak kifogásokat olvashattunk eddig…

 

Erőt és kitartást a rendezéshez!

Üdv

Fehér Ferenc

(aki most könnyen van, mert 45 perc alatt odaér a versenyre)

 

 

 

From: Tajfutas [mailto:tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu] On Behalf Of Jenővári Gabriella
Sent: Wednesday, August 29, 2018 8:44 PM
To: miklos mets <miklos.mets at gmail.com>
Cc: MTFSZ Egyesületi lista <mtfsz-tagszervezetek at googlegroups.com>; tájfutó lista <tajfutas at lazarus.elte.hu>
Subject: Re: [Tajfutas] Tájkerékpár Sprint OB Balatonalmádi - Vörösberény

 

Tévedsz Miki, a 0 időt a kiírásban közzé kell tenni. Szerintem a tervezett pályaadatokat is illik a nevezési határidő előtt közölni. Persze egy OB rendezőnek nem kell a versenyét hirdetnie, úgyis elmegy a mezőny. A kiírást legkésőbb a verseny előtt 6 héttel kell megjelentetni, így még erre van egy kis ideje Viktornak. Mindenesetre érdeklődéssel várjuk. 

 

Sárika

 

 

 

miklos mets <miklos.mets at gmail.com <mailto:miklos.mets at gmail.com> > (időpont: 2018. aug. 29., Sze, 20:24) ezt írta:

Nem lehetne valamit tenni az ügyben?

Javaslom a hétvégi személyes konzultációt:-) ma éjfélig alapáron.

 

Egyébként, tudom, szállást kell foglalni, de mi más hatalmas meglepetés lehet egy OB kiírásában? Eddig sem értettem, de hátha most.

A terep már ismert, a kategóriákban nagy meglepetésre ne számítsunk, a győztes időket a szabályzat megadja, azt hogy bejönnek-e a kiírás nem befolyásolja. Pályaadatok gondolom az értesítőben lesznek, az előzetes pályaadatok meg, írói munkásságunk részei, korábbi hasonló terepen futott versenyek pályahosszait szoktam ilyenkor látni.  Olcsóbban ma sem lehetne nevezni, mit mondjuk 2 hét múlva. 

A nullidő, igen az kérdés, de az úgyis csak az értesítőben lesz.

 

Most komolyan kérdem, ha a helyszín, az időpont, a terep, a győztes idők ismertek, mi kellhet még? Ami a kiírásból megtudható? Pl a támogatók, az ellenőrző bíró. De ez befolyásolja hogy benevez-e az ember? Az most nem jó válasz, hogy amíg nincs, nem tudjuk.

MM

 

Tóth Zsolt <tothzsolt at kabelnet.hu <mailto:tothzsolt at kabelnet.hu> > ezt írta (időpont: 2018. aug. 29., Sze, 18:25):

Kedves Viktor!

 

Ez egy nagyon kedves felvetés.

De egy néhány száz fővel több embert érintő másik bajnokságnak sajnos még sem versenykiírása, sem entry nevezési felülete nincs.

Nem lehetne valamit tenni az ügyben?

 

Üdv

 

Zsolt

 

From: Tajfutas [mailto:tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu <mailto:tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu> ] On Behalf Of Hites Viktor
Sent: Tuesday, August 28, 2018 9:03 AM
To: Lista; Peter Vajda; mtfsz-tagszervezetek at googlegroups.com <mailto:mtfsz-tagszervezetek at googlegroups.com> 
Subject: [Tajfutas] Tájkerékpár Sprint OB Balatonalmádi - Vörösberény

 

Sziasztok!

 

Most szombaton rendezzük Balatonalmádiban az idei Tájkerékpár Sprint OB-t, másnap pedig egy középtávú futamot.

Szeretném jelezni, hátha páran ráharapnak a lehetőségre, hogy dobogóra álljanak (kerekezzenek) egy magyar bajnokságon, hogy F50-ben, F70-ben és N40-ben ehhez egy-egy új nevező kerestetik, míg N15-17-ben kettő! A többi kategóriában, amiben az eddig beérkezett nevezések alapján bajnokságot tudunk hirdetni sem túl nagyok a létszámok, így más korosztályokban, kategóriákban is érdemes lehet elgondolkodni az induláson.:) 

Azt hiszem a Vörösberényi hegyoldalban bárki sikeresen birkózhat meg a feladattal, többnyire jól tekerhető murvás és betonos utak várják a mezőnyt, egy egyszerűbb bringával is simán teljesíthető a feladat, a váltó talán nem árt rá, mert azért emelkedik a terep.

 

Aki a mai nap még benevez a versenyre, azok nevezését még alapáron befogadjuk.

üdvözlettel a Rendezőség nevében:

Hites Viktor

főrendező, térképkészítő és pályakitűző

_______________________________________________
Tajfutas mailing list
Tajfutas at lazarus.elte.hu <mailto:Tajfutas at lazarus.elte.hu> 
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas

-- 
Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok „MTFSZ tagszervezetek” csoportjára.
Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy e-amailt a(z) mtfsz-tagszervezetek+unsubscribe at googlegroups.com <mailto:mtfsz-tagszervezetek+unsubscribe at googlegroups.com>  címre.
Ha üzenetet szeretne küldeni ebbe a csoportba, küldjön e-mailt a(z) mtfsz-tagszervezetek at googlegroups.com <mailto:mtfsz-tagszervezetek at googlegroups.com>  címre.
Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/mtfsz-tagszervezetek/CA%2BCgD8iGhBJt%2Bv6mkGo9YzTw-NBHSc%2B-pUqVJm5df7egaZVZ2Q%40mail.gmail.com <https://groups.google.com/d/msgid/mtfsz-tagszervezetek/CA%2BCgD8iGhBJt%2Bv6mkGo9YzTw-NBHSc%2B-pUqVJm5df7egaZVZ2Q%40mail.gmail.com?utm_medium=email&utm_source=footer> .
További lehetőségekért látogasson el ide: https://groups.google.com/d/optout.

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20180829/43588cb8/attachment.html>


More information about the Tajfutas mailing list