[Tajfutas] Dol és Sopron Kupa

Sandor Talas sandor.talas at gmail.com
2017. Május. 30., K, 19:44:25 CEST


Jól értem, hogy egy országos jelentőségű verseny rendezője büszke arra, hogy nem tartja be a szabályzatot? Hogy tesz az ellenörző bíróra? Hogy azt várja az edzőktől, hogy "Ő" belőle készítsék fel a versenyzőket, és ne a szövetség által a szabályzatban előírt feladatra?  ("tudhatták, hogy nálam a 110m gátat 50m-rel hosszabb pályán és 20cm-rel magasabb gáton futják" jeligére) 

Kiváncsi vagyok az MTFSz reakciójára.

Üdv,
Sün

 

On 30 May 2017, at 18:14, Verebélyi Zsolt <verebelyizsolt at globonet.hu> wrote:

> Sziasztok!
> 
> Először is szeretném megköszönni a közel 1000 fő részvételét a Diákolimpián és Sopron Kupán!
> 
> Az eredményeket megtaláljátok az  http://adatbank.mtfsz.hu honlapján.
> 
> Néhány gondolat, mint térképkészítő, pályakitűző, és versenyrendező szemszögből!
> 
> Igen, valóban túl vállaltam a feladatokat, de meg kellett küzdenem egy új térkép elkészítésével, az áprilisi havazás általi károk pályakitűzési feladatok megoldásával, és még sorolhatnám! Nagyon sokat, időt nem kímélve dolgoztam, dolgoztunk, hogy mindenki számára megfelelő rendezvényt szervezünk rendezőkkel a számotokra! De ezt tovább nem is taglalnám. Tanultam a dologból!:-)
> 
> Rövidtáv: A pályakitűzésemkor azon gondolkodtam, hogy lehetőségeim szerint, hogy akadályozzam meg, hogy rohanás helyett, legyen inkább, egy igazi méltó feladatokkal, megoldásokkal rendezendő diákolimpia! A szabályzattal nem értek egyet, hogy 15 perc lerohanással végezzünk, akkor miért utazzuk át a fél országot, de aki anno részt vett a Dunántúl, Thermál, Vasi Kupákon, melyet Én rendeztem tudhatta, hogy inkább gyenge középtáv nálam a sprint! Valóban nem a megszokott lakótelepi, gyorsan olvasható terep volt! A verseny ellenőrző bírója Molnár Péter többször is elmondta, hogy nem a sprintnek megfelelő győztes idők fognak születni, de Én ragaszkodtam hozzá! Pályákat úgy alkottam meg, hogy nem a gyorsan futok, hanem a leleményesség is számításba jöhessen, és ez elég jól sikerült!A pályaadatok meghatározásánál jelenleg a szabályzat nem mért, hanem a légvonalban futott km határozza meg!
> 
> Normáltáv: A pályatervezésem során itt figyelembe vettem a győztes időket, és sikerült is megtartani! A versenyzés szempontjából elsődleges a Diákolimpia és utána a kísérő verseny! Szerettem volna egy pillangóval megszórni a Diákolimpiát, de azt a választ kaptam az ellenőrzőbírótól, hogy nem egyenlő feltételekkel indulnak a résztvevők! A két rajt használata is felmerült, de a Dol szempontjából nem korrekt, csak ha másik terepen van! Viszont, meg kell említenem a parkolási szabályok be nem tartását! Ha azt szeretnétek, hogy legközelebb ne legyen itt verseny, akkor jó úton haladunk!
> 
> Most viszont elmegyek aludni, mert rám fér!!!:-)
> 
> Üdv.Verebélyi Zsolt
> 
> 
> _______________________________________________
> Tajfutas mailing list
> Tajfutas at lazarus.elte.hu
> http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról