[Tajfutas] TORUS - Swedish Forest Cup II 5.- 6. forduló

Honfi Gabor honfig at szuperinfo.hu
2022. Jan. 15., Szo, 12:34:36 CET


Szia Janó,

ez komoly eredmény volt a homokköveken...nem valószínû, hogy ezt más magyar megismételte...tavaly sem ízlett ez a mieinknek...
Kacseket (50 éve!!!) 1972-ben még ifiként megvertem a Hungária Kupán( de lehet, hogy Hungária-Eötvös volt, amikor 5 napos lett)...a 3.helyezett mögötted a dobogón pedig Dietrich Pavel volt, aki szintén VB kerettag lett!
Szóval ez 2.helyed a csehek otthonában ma is nagyon értékes teljesítményként èrtèkelhetô! Ez és a VB helyezéseid örökös tiszteletet érdemel(né)nek...
Üdv,
Fifi🏃


Az iPhone-omról küldve

2022. jan. 15. dátummal, 1:02 időpontban Kelemen János <kelemen.janos111 at t-online.hu> írta:

> Sziasztok,
> 
> Magyarázom a bizonyítványom:
> 
> Az 5. forduló végén azt vártam, hogy valaki benyújt egy óvást az 51-55-s szakaszra. Jól jártam volna vele. Három hibám is volt benne.
> 
> A pontok szöghelyzete, távolsága rendben volt. Ezt nem lehet vitatni. Én a térképen jelöltem volna három dolgot másképpen.
> 
> A mellékelt képen az 1. nyíl végén rajzoltam volna egy plusz hajlatot. 2-3.nyilaknál pedig a területet nyíltként rajzoltam volna meg, míg a térkép tetején a jelleghatár pöttyök feletti részt fehérrel ábrázoltam volna.
> 
> A tegnapi 6. fordulón nagyon jó képek voltak és rafinált pontok. Idő kellet a beazonosításhoz, kinek mennyi. A legelső feladat első pontjához (11) 39 mp kellett. Ez nagyon magas érték. Tetőzte a problémát az, hogy a döntés végén a pont E betűje helyett F-t nyomtam meg. Miért is? Mert a döntés végére csak azt láttam, hogy ez a jobboldali legszélső pont, tehát F, de nem mert az kicsit hátrább, a szemsíkomból kikerült, megfeledkeztem róla. +45 mp ezért az elnézésért. Lásd. mellékelt megoldások. Sajnos indiszponáltam -sűrű napi gondok között -ültem le játszani.
> 
> Gyertek versengeni. Nem kell élesben döngetni. Verseny utáni napokban is lehet teljesíteni a pályákat regisztrált felhasználóként. A gép elmenti a megoldásitokat és össze tudjátok vetni a hivatalos teljesítőkkel.
> 
> Nosztalgiázás: 1981-ben házasodtam meg Kis(s) Mariannkámmal és a nászutunk Jicin-be vezetett az 5-naposra. Az első napot nagy meglepetésre megnyertem, majd a további napok is jól sikerültek. Összetettben a 2. helyen végeztem, Jaroslav Kacmarcik mögött. Ismertek olyanokat, akik JICIN-5 naposon dobogón végeztek az F21E kategóriában? Friss digitalizált képek mellékelve.
> 
> Ebből a formációból még négy futam van hátra és azt követően "nyakunkon" a jan. 26-i első magyar bajnoki futam. Budaörs, WMOC2021 térképpel.
> 
> Legyünk újra 140 felett  "csatában". Edzők, fiatalok, játékos kedvűek, szívesen bemutatom a játék alapjait egy öntevékenyen szerveződő online furúmon, akár egy klub szervezésében (meghívásra), vagy Hétfőn-Hétkor webes előadásban.
> 
> Üdv,
> 
> Janó
> 
> 
> 
> <SFC-II-2022_01_12_51_ javasolt változtatás_KJ.jpg>
> <SFC_II_2022_01_15_11_KJ.jpg>
> <img899.jpg>
> <img914.jpg>
> _______________________________________________
> Tajfutas mailing list
> Tajfutas at lazarus.elte.hu
> http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas




További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról