[Tajfutas] NEA pályázatok

fehérfecó (ztc) zala.ztc at zalaszam.hu
2016. Jan. 5., K, 11:21:37 CET


Sziasztok!

Kis kiegészítés: 
Regisztrációs nyilatkozat: Aki 2015-ben, év elején beküldte, azoknak most nem kell beküldeni (én úgy értelmezem, hogy be kell küldeni, valaki úgy, hogy nem kötelező). Aki nem pályázott vagy változása van az adatokban, annak kell beküldeni. (én beadtam a pályázatot is, változásom sincs, de beküldtem, mert ez a biztos)

Mérleg beszámoló: Ezt most is be lehet küldeni a bíróságra, ha eddig nem tettétek meg. A feladóvevény így feltölthető. A birosag.hu-n még nem jelenik meg, de feltölthető a dokumentum beküldőbe. Értelemszerűen ennek megfelelően kell nyilatkozni majd.

Dokumentumok feltöltése: a pályázat lezárása előtt kell feltölteni minden mellékletet, ezt a pályázati útmutató egyértelműen kimondja! Figyeljetek erre is.

üdv
Fehér Ferenc


From: fehérfecó (ztc) 
Sent: Monday, January 04, 2016 1:47 PM
To: LEVLISTA ; Tájfutó egyesületek 
Subject: NEA pályázatok

Sziasztok!

A NEA pályázatot beadni szándékozóknak infók:
Az MA (Mobilitás és alkalmazkodás) kollégium működési pályázat határideje: január 7. éjfél. Ugye a sportos szervezetek ide adhatnak be pályázatot. Vannak más tevékenységet végző egyesületek is köztünk, azoknál a határidő korábbi is lehet! (pl. kulturális egyesületeké ma van)
A MA szakmai pályázatának beadási határideje január 17.

Hasznos infó:
A korábbi pályázatokkal ellentétben ezúttal mindössze 4 kötelező mellékletet kérnek azoktól, akik korábban már pályáztak.
1. Érvényes regisztrációs nyilatkozat – ezt akkor is be kell küldeni, ha nincs változás!! A rendszer azt írja, hogy a pályázat véglegesítése előtt be kell érkeznie!
2. EPER használati díj: 2000 Ft. A befizetést kell igazolni – banki kivonat vagy befizetést igazoló dokumentum (a bank ad ki ilyent is)
3. A 2014 üzleti évről készült mérleg beszámolót (vagy közhasznúsági beszámolót) aláírva kell elérhetővé tenni. Ennek két módja van:
a. A birosag.hu oldalról letölthető
b. aláírt és lepecsételt példányt beszkennelve fel kell tölteni
Figyeljetek arra, hogy az elektronikusan beadott beszámoló NINCS aláírva, így ez utóbbit (b. pont) akkor is meg kell tenni, ha egyébként a birosag.hu oldalról letölthető! (formai hiba)
4. Igazolni kell, hogy a bíróságra be lett küldve a beszámoló, akkor is ha ez a birosag.hu-ról letölthető.
Három lehetőség:
a. a postai utón beküldött beszámoló feladóvevényét szkennelve feltölteni, vagy
b. az elektronikus feltöltés esetén a kapott visszaigazolást (aláírva, lepecsételve – hitelesítés) kell feltölteni, vagy
c. ha nincs meg a feladóvevény és nincs visszaigazolás, akkor a birosag.hu oldalról töltsétek le, nyomtassátok ki, írjátok alá, pecsételjétek le és szkennelve töltsétek fel – azzal a megjegyzéssel, hogy “a mellékelt, bíróság érkeztető bélyegzőjével ellátott beszámolóval igazoljuk annak beküldését”.

Teljesen ÚJ pályázó esetén kellenek a szokásos mellékletek is – papír alapon elküldeni és feltöltve is: Regisztrációs nyilatkozat, bírósági kivonat, alapszabály, aláírási címpéldány.

(a feltöltések értelemszerűen a Dokumentumbeküldőn keresztül történnek.

Aki már februárban-márciusban a 2015-ös pályázatokhoz feltöltötte a dokumentumokat, azoknak érdemes újból megtenni! Az a biztos!

Önrész igazolása (10% az önrész, elég ennyit betervezni):
Két lehetőség:
Ha beírod a költségvetésbe az önrészeket (forintosítva a II. oszlopba) akkor egy nyilatkozatot is kell mellékelni, amivel igazolod annak meglétét (30 napon belüli, aláírás, pecsét!)
Ha az önrészt Térítésmentes hozzájárulásban (3 féle van) vállalod, akkor ezt kell csak beírni a költségvetésbe (indoklás, összeg) és mást nem. Majd az elszámoláskor kell igazolni azt a fajta önrészt. (vagyis ha ezt vállalod, akkor ne írj a többi önrészes sorra összeget) 
A nyilatkozatoknál viszont azt meg kell jelölnöd majd, hogy a pályázat során melyiket vállalod! Erre figyeljetek!

A pályázatírást ne hagyd az utolsó napokra, mert a rendszer sokkal lassúbb! (már most is az!)

Aki mindezeket tudta és a fentiek szerint járt el, vagy nem tartozik a pályázatírók közé, azoktól elnézést kérek, hogy zargattam!

Sikeres pályázatokat!
Üdv
Fehér Ferenc
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20160105/3546a530/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról