[Tajfutas] Nyílt levél

Hites Viktor tajfutas at outlook.hu
2018. Aug. 22., Sze, 08:51:56 CEST


Kedves Gerzson!

Sajnálom, ha túlságosan kiforgattam a szavaidat és ezzel megsértettelek volna. Valóban erősre sikeredett szerintem a leveled egy kicsit, lehet az enyém is.
A korábbi leveledből (amit most nincs erőm újra előkeresni) nekem viszont egyértelműen az jött le, hogy nem az a fő gondod, hogy az összevonás után már túl nehéz pálya jut Neked, hanem az, hogy túl nagy különbséggel kapsz ki egy nálad adott esetben 9 évvel fiatalabbtól. A pálya nehézségéről emlékeim szerint nem is nagyon esett szó. Ezért írtam, hogy remélem, hogy nekem nem ez lesz a fő problémám, ha még tudok majd versenyezni a Te korodban.

Sajnálom, hogy keveset tudsz mostanság versenyezni, ezzel sajnos én is így vagyok, bár a Hungárián való részvételt terveztem, de úgy éreztem ezzel a hőséggel nem bírok megbirkózni félig nyílt terepen. Uzsán persze így is nagyon gondolkoztam, de aztán legyőzött a hőség. Azért irigykedem egy kicsit azokra, akik elszántan végigversenyezték az idei Hungit.

üdv. Viktor


From: Tajfutas [mailto:tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu] On Behalf Of Kéri Gerzson
Sent: Tuesday, August 21, 2018 9:52 PM
Cc: Lista <tajfutas at lazarus.elte.hu>
Subject: Re: [Tajfutas] Nyílt levél

Kedves Viktor!

Te is kiforgatod a szavaimat, akárcsak korábban Károlyi Gyula. Én is fel tudom dolgozni, ha kikapok, ami az esetemben megszokott, sokkal gyakoribb, mint az ellenkezője. Nagyon jól tudom, hogy pl. Hungária Kupákon semmi esélyem nincs sárga pólóra, még akkor sem, ha netán én vagyok a legfiatalabb a kategóriámban. Sajnos idén csak kevés tájfutó versenyen tudok részt venni, ezért lettem kicsit érzékenyebb az összevonások ügyére. Egyébként nem én vetettem be először ezt az ügyet a levelező listán, és nem ismétlem rendszerességgel, mint Janó hiszi.

Nem vagy bunkó, és KGyula sem az, elnézést az indulat által kiváltott sértésért, de az a gúny, ami Gyuszi leveléből árad, legalább ugyanolyan sértés. Még akkor is, ha előre jelezte, hogy szarkasztikus lesz. Legyen, de ne egy konkrét személy rovására. Egyébként az internetezés etikettje vagy hasonló című összeállításokban olvastam, hogy helytelen a válaszlevelekben az összes előzményt bennhagyni. Én ehhez tartom magamat, és a laptopomon nagyon macerás, ha válaszolok egy óriáskígyó nagyságú előzményekkel teli levélre, és nekem kell kiiktatni azt az óriáskígyót, amit a lánc előző tagjai mind otthagytak. Mert editálás nélkül persze sokkal kényelmesebb válaszolni. Egyébként ketten alkotjátok a kisebbséget, Bogdány Miksivel, mert emlékszem, egyszer vele is vitába kerültem az előzmények otthagyásának a kérdésében.

Üdv:
KG
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20180822/a87bba67/attachment.html>


More information about the Tajfutas mailing list