[Tajfutas] ÉOB F 70 rajtlista

Peics Zsolt Peics.Zsolt at cetelem.hu
2015. Jún. 11., Cs, 09:24:57 CEST


Tisztelt ÉOB F 70-es Indulók, Tisztelt Lista!
Az Országos Éjszakai Bajnokságon (ÉOB) az F70-es kategóriában történő rajtlista módosulással kapcsolatban szeretnék pár gondolatot megosztani veletek, egyben reflektálni  Gerzson levelére. Az alap probléma, hogy az F70-es kategóriában a versenyértesítővel egy időben megjelenő rajtlistában 11 fő szerepelt, míg a verseny napján 12 fő indult el. Az eltérést Boxi nevezése körüli technikai hiba okozta.
Gerzson kérdéseire adott válaszokból a részletek is kiderülnek.
 Gerzson kérdései:

1.      Hogyan lett a nevezés lezárásakor, majd a sorsolás után a rajtlista közzé tételekor még 11-ből a bajnokság napján 12?

               Egy kis technikai hiba történt a nevezéskor.

*         Boxi ez Entryben nevezett egyéni indulóként.

*         A rajtlista közzétételekor nem találta magát a rajtlistában, és ezt jelezte a rendezőség felé.

*         Megvizsgáltuk és az látszott, hogy az Entry adatbázisában időben benne volt a nevezése, de a legenerált rajtlista exportban nem.

*         Ezért a nevezését az én jóváhagyásommal elfogadtuk.

*         Nem akartunk új sorsolást csinálni az adott kategóriában, mivel aki már látta a rajtlistát és esetleg nem nézi meg újra és később érkezik ki e miatt, lekéshette volna a rajtját.

*         Ezért Boxit betettük az adott kategória végére, amivel nem okoztunk senkinek sem előnyt, sem hátrányt. (Az indítási időköz 12 perc volt ebben a kategóriában.)

*         A célban a vetített rajtlistán már szerepelt a Boxi.



2.    A szpíkerrel miért nem mondatták be időben, hogy módosult az ebben a kategóriában rajtolók listája, tehát ne csak 11, hanem 12 fő célba érkezését várják, azaz Boxira is figyeljenek a kategória versenyzői?

Nem gondoljuk azt, hogy az egy olyan érdemi információ lenne, amit a szpíkernek be kellene mondania be kellene mondania, hogy az F70-ben nem 11, hanem 12 rajtoló (nevező) van, hogy. Ez a rendezőség feladata és felelőssége, hogy nyilvántartsa az elrajtolt és a beérkezett versenyzők létszámát. (A többi kategóriában sem mondtuk be, hogy nem jött el mindenki, aki nevezett.) Egyébként szerencsére bejött mindenki, Boxit személyesen is láttam a befutóban. :)

 Ez a 12/11 kérdés megoldása.
 A fent leírtak az én hivatalos válaszom, amivel a versenyrendezőség is egyetértett.

Az ÉOB ellenőrzőbírója:
Peics Antal Zsolt
(Aladár)

----Nyilatkozat----

Az ebben az e-mailben közölt információk bizalmas jellegűek. A Magyar Cetelem Bank Zrt. jogosult minden e-mail kommunikáció monitorozására és rögzítésére. Az e-mail üzenet tartalma a feladó nézeteit tükrözi, amely nem feltétlenül egyezik meg a Magyar Cetelem Bank Zrt. nézeteivel. Védje a környezetet, ezért ezt az üzenetet csak szükség esetén nyomtassa ki.

Magyar Cetelem Bank Zrt., 1062. Teréz körút 55-57.

----Disclaimer---

This is a confidential e-mail. Magyar Cetelem Bank Zrt. may monitor and record all e-mails. The views expressed in this e-mail are those of the sender and not Magyar Cetelem Bank Zrt. Do not print this message unless it is necessary, consider the environment.

Magyar Cetelem Bank Zrt., 1062. Teréz körút 55-57.

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20150611/96139c65/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról