[Tajfutas] MEFOB és Enyves Éger kupa szállásajánlatok

fehérfecó (ztc) zala.ztc at zalaszam.hu
2014. Okt. 6., H, 08:27:05 CEST


Eddig is volt lehetőség más jellegű szállásokra! Zalaegerszeg nem olyan kicsi város, hogy ne lennének jó és olcsóbb szállások.
www.zalaegerszeg.hu

fehérfecó


From: Kéri Gerzson 
Sent: Monday, October 06, 2014 6:37 AM
Cc: LISTA 
Subject: Re: [Tajfutas]MEFOB és Enyves Éger kupa szállásajánlatok

Sziasztok!

Elsősorban az F65-ös korú vagy annál idősebb örökifjakat bíztatom, hogy nevezzetek az Enyves Éger Kupára. Én fél órával ezelőtt beneveztem, s velem együtt a valószínűleg összevonásra kerülő F65-F70 kategóriában már vagyunk hárman. Jobban szeretném, ha meg kellene küzdeni a győzelemért vagy a dobogóért, és lenne itt is kb. 8-10 de legalább 5 fős mezőny. Császár Éva levele szerint van már lehetőség a tornatermi szálláson kívül kényelmesebb helyeken is megszállni, ezért is bátrabban nevezhettek. Esetleg lehet naponta utazni, mindhárom nap kétszer kb. 3 óra vonatozás. Ezzel a versenyzés költségei a 65 éves életkort betöltötteknek lényegesen csökkenthető. Én megvettem 1500 Ft-ért a gyorsvonati felárbérletet, 65 éves kortól mindössze ennyibe kerül az útiköltség. Mivel a bérlet 30 napig érvényes, lehet vele utazni Kiskunhalasra, az ONEB-re, továbbá a szerdai SzŐSz versenyekre Szegedre, ha valaki már únja a Városligetet és más budapesti parkokat, vagy egyéb versenyekre, pl. a miskolci bajnokságokra a 30 napos időtartamon belül. (Vigyázat, Miskolcra IC vonatokra a felárbérlet nem érvényes, viszont a Budapest és Szeged között óránként közlekedő hibrid IC-kre érvényes.)

Most jut eszembe, vasárnap a Népligetből Keszthelyre 7:00-kor induló busszal lehet utazni, ez még pár száz forint plusz költséget jelent.

Üdv:
KériGerzson





--------------------------------------------------------------------------------
_______________________________________________
Tajfutas mailing list
Tajfutas at lazarus.elte.hu
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20141006/10ed4f24/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról