[Tajfutas] POCSB

Kelemen János kelemen.janos111 at t-online.hu
2013. Jún. 10., H, 12:14:42 CEST


Szia Zoli,
Nem sok embert kellett megnyugtatnod, mert a verseny belülrol izgalmas, de kintrol nézve a célban követhetetlen és uncsi. A tömegrajt is egy szép jelenet lesz. Ott áll majd 30 x3 fo (200 x 3 fo ha minden kategória egyszerre rajtol, de bizonyára nem ez lesz) és tanakodnak, tanakodnak (csoportokba verodve, csendesen nehogy meghallja az ellenfél), lesz aki a földre ül, van aki a kihelyezett padokra, van aki kifut az erdobe és ott áll meg, lesz aki elnyargalászik az elso pontig, és ezt jól teszi, mert akkor megvárhatja a konkurenciát aki a rajtvonalon dönt az útvonalakról és akkor kicsemegézhetik maguknak az ellenfél taktikáját.
Pécsett is a szalagozott gyermekpálya helyett "Smile" pálya van a fiataloknak év eleje óta, de ettol fapadkát sem nott az indulók száma.

Mitol is lesz izgalmas a befutó? (Kicsit több versenyzo fog esetleg fagyoskodni az utolsó ponton egyszerre. Tessék jó látható helyre tenni a befutópontot, és természetes tiltani minden külso segítséget pl melegíto beadása, információ átadása, Rozi még nincs itt, de Pisti már befutott, mert már nem tudta a gatyában tartani stb.)
Üdv,
Janó

Addig is kövessétek a Jukola hétvégi online közevetítését http://www.jukola.com/2013/en/ vagy gyertek el holnap ennek a településnek a sulijába és fussatok 2-4 mátrixkört az kézipályán: 45.944704,17.963952
  ----- Original Message ----- 
  From: Zoltán Gyalog 
  To: lazarus lista ; egyesületek 
  Sent: Monday, June 10, 2013 11:51 AM
  Subject: POCSB


  Sziasztok!


  Szeretném megnyugtatni azokat, akik nem tartják izgalmasnak a PCSB versenyformát, hogy az idei verseny (szeptember 8) tömegrajtos formában lesz megrendezve, megpróbálva ezzel izgalmassá tenni a befutót is.


  http://www.mtfsz.hu/megjelenites/versenynaptar/showevent.php?event=5258



  Üdvözlettel,
  Gyalog Zoli


------------------------------------------------------------------------------


  _______________________________________________
  Egyesuletek mailing list
  Egyesuletek at orienteering.hu
  http://orienteering.hu/mailman/listinfo/egyesuletek
--------- következ? rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20130610/edda94f6/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról