[Tajfutas] (nincs tárgy)

Vida Istvan vipisti at vipmail.hu
2012. Sze. 10., H, 12:33:22 CEST


és a ROB döntő 1  órás csúszását természetesen természetesnek tartod!
Melyik versenyeket is rendezted te? Javítottad, választottad a terepet hozzá? péter-péter!!
köszönjük véleményed!
ViPi
-- Eredeti üzenet --
Feladó: péter kovács <kovacsp969 at gmail.com>Címzett: tájfutó lista <tajfutas at lazarus.elte.hu>Elküldve: 2012. szeptember 10. 12:16Tárgy : Re: [Tajfutas] (nincs tárgy)

Gerzson, biztos igazad van, de én azért továbbra is úgy gondolom, hogy egy eldugott cél vagy vk megtalálásához ott helyben sokkal több segítséget nyújt egy jól kihelyezett szalagozás vagy irányító tábla, mint a GPS-koordináta. Még akkor is, ha van a delikvensnél GPS.
Persze én sem követelem a GPS koordináták betiltását, de egyelőre még azok nélkül is élet az élet.(már amennyire)
 Tizenöt éve azokat állították pellengérre a listán, akik nem tettek fel a netre eredményeket, hanem csak postázták. (nem volt honlapjuk, kapacitásuk, stb.)Néhány éve az aznap esti eredményközlést hiányolták sokan, manapság pedig  az onlány eredményközlés hiányolása a legkurrensebb ilyen téren. 
Ezek egy része azóta alapkövetelmény (ld. versenyszabályzat), más részüket már (majdnem) minden rendező tudja vállalni.És van olyan, ami talán egyszer majd általánossá válik mindenütt, de még várni kell rá, ill. örüljünk neki, ha valamelyik rendezőnek van az adott dologra plusz kapacitása. 
Nem ezektől lesz jó egy verseny, és nekem az a legfontosabb, hogy az alap (terep, pályák) a lehető legjobbak legyenek.A tegnapi POCSB-n nem éreztem a full-extra kivitelt, de minden nagyon rendben volt, és nekem a terepválasztástól + a pályáktól mégis full-extrás lett a verseny! 
kovacsp2012. szeptember 10. 11:50 Kéri Gerzson írta, <gfkeri at gmail.com>:
 Látom, hogy a soproniak megadták a koordinátákat. Ezt azért nem jegyeztem meg, mivel koordináták nélkül is nagyon jól tudom, hol van Sopronban a Lővér Kemping. Hasonlóan a Kab-hegy Erdészház helyével sem lenne problémám még akkor sem, ha Molnár Petiék nem adtak volna koordinátákat. Nem kell tehát rögtön csúfondárosan válaszolni. Viszont azt hiszem, minden problémás esetben hiányoznak a koordináták. (De megengedem, hogy lehetnek kivételek. Nyilván nem töltök el órákat a kiírások újólag történő végig olvasásával, hogy véletlenül se tévedjek. Akinek nem inge, ne vegye magára az előző levelemben írt kifogásokat!)
  
Üdv:
Gerzson

2012. szeptember 10. 11:34 péter kovács írta, <kovacsp969 at gmail.com>: 
 Akkor ez a furcsa betű-szám-stb. kombináció a Versenyközpont és cél tételnél biztos Molnár Peti kutyája oltási lapjának a sorszáma lehet:


 
_______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 

 _______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20120910/d85ae148/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról