[Tajfutas] Jogi és adózási informciók táblázatban civil szervezeteknek

Vida Istvan vipisti at vipmail.hu
2012. Jún. 14., Cs, 08:10:15 CEST


EZEK IS KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK! 
 HELYE VAN A HONLAPON, HOGY a tájfutás pénzalapjai hogyan kell /kellene! / MEGTEREMTENI!!!! ViPi

-- Eredeti üzenet --
Feladó: Zentai József <jozsef.zentai at gmail.com>Címzett: Takács Ágnes <a.takacs at vnet.hu>, Takács Ágnes <a.takacs at vnet.hu>, Tájfutó levlista <tajfutas at lazarus.elte.hu>Elküldve: 2012. június 13. 8:41Tárgy : Re: [Tajfutas] Jogi és adózási információk táblázatban civil szervezeteknek

  Na, akkor most ebben mi a TÁJFUTÁS?............ ..-ezt most kizárólag, egy korábbi sporttársunk téma "letiltó",- felszólító- levelére írtam le .  "Bocsi Ági, én továbbra is szívesen veszem a listán bármilyen közérdeklődésre számot tartó hír ( ez is kapcsolható a sportághoz), esemény közzétételét.  ....az eltelt idő alatt is volt négy ilyen, de már nem tettem közhírré,pl.: -tájfutók remek helytállása más sportági versenyeken!-stb..., pedig néhány középkorú hölgy igencsak felkapta volna a fejét az egyik futóhíren, de az hogy a listán, csak az érem egyik oldala ( a jó, a csak pozítiv!) jelenhessen meg azt továbbra is furcsálom. Esőmentes Szép Napot! Popey  ----- Original Message -----  From:  Takács Ágnes    To: LISTA  Sent: Tuesday, June 12, 2012 6:43 PM  Subject: [Tajfutas] Jogi és adózási  információk táblázatban civil szervezeteknek  
Sziasztok!
Az elmúlt héten a linken található rendezvényen  voltam, mivel a lista tagjai számára is hasznos lehet megosztom az ott hallott  információkat.
A "Program" címszó alatt (alul) az alábbi című előadás  letölthető prezentációja tartalmazza rendszerezve a civileknek szóló jogi és  adózási információkat.
http://www .tarsadalmivallalkozas.hu/
A társadalmi vállalkozások jogi környezete  Magyarországon – Dr. Antalóczy Adrienn és Dr. Fehér Tamás, a CMS Cameron McKenna jogi  szakértőinek vezetésével.
Üdv.: T. Ágnes

     _______________________________________________
Tajfutas mailing  list
Tajfutas at lazarus.elte.hu
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 _______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20120614/d9ed2da5/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról