[Tajfutas] Rekord! 990 induló a ROB-n! + ...

Szakál Péter Szakal.Peter at posta.hu
2011. Sze. 8., Cs, 14:29:38 CEST


Szavazzunk….

Nekem tetszett… már ketten vagyunk…

És ne adj Isten, kaphatok a POCS vezért jpg-ben? ☺

Szaki

From: tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu [mailto:tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu] On Behalf Of zala.ztc at zalaszam.hu
Sent: Thursday, September 08, 2011 2:26 PM
To: tajfutas at lazarus.elte.hu; Vörös Endre
Subject: Re: [Tajfutas] Rekord! 990 induló a ROB-n! + ...

... folytassátok!!

ffecó

From: Vörös Endre <mailto:endred at citromail.hu>
Sent: Thursday, September 08, 2011 12:35 PM
To: tajfutas at lazarus.elte.hu<mailto:tajfutas at lazarus.elte.hu>
Subject: [Tajfutas] Rekord! 990 induló a ROB-n! + ...

Sziasztok!

Mindenek előtt, szeretném megköszönni Nektek, azaz annak a 990 tájfutónak, akik elindultatok és gondolom többségében jól éreztétek magatok Vácott. Ez a létszám egy új csúcs, ennyien még sohasem indultak Rövidtávú OB-n, de azt hiszem, hogy OB-n is csak egy normál távún.
Köszönöm a sportszerű viselkedéseteket (a kivétel - mert persze volt - erősít...)

Sajnos a versenyek utáni levelezgetések a "kifogáspestis<http://yamm.hu/angelday/26435988496-kifogaspestis-jelentese-az-a>" tipikus példájává váltak, a verseny és a HTC meg az áldozatává.
Sokan ennyi szidalmazás és problémázás után már kikelnének magukból. Én nem szeretnék belemenni semmiféle részletbe, dobálózásba. Azt gondolom a szervezéssel Mi rendezők voltunk/vagyunk a legjobban tisztában. Mi tudjuk, mit, miért, és miért pont úgy kellett, vagy lehetett elvégeznünk a versenyekkel kapcsolatban.
Ezúton visszautasítok magam és rendezőtársaim nevében mindennemű rosszindulatú feltételezéseket, vádakat a rendezésünkkel szemben. A szervezői gárda minden esetben a problémák megoldására kereste a legrövidebb úton a legjobb megoldásokat. Az a szervezői csapat mely önkéntesekből verbuválódott, ahol még a területi vezetők sem kaptak tárgyi és anyagi juttatásokat.

Mindenkit kérek, hogy a tájfutással, a sportágunk előbbre vitelével és népszerűsítésével foglalkozzon és megszólalásait ne az önös érdekek vezéreljék!
Mi próbálunk így tenni - de szerintem ez az utóbbi hét HTC-s hozzászólások számából ez látható - egyébként, elgondolkodtató számomra, hogy így van-e értelme...
Az hiszem még sokat kell aludnunk ahhoz, hogy eldöntsük, folytassuk-e, vagy visszahúzódunk és versenyzünk CSENDBEN.

Elnézést, ha valaki nyugalmát megzavartam levelemmel, további szép napot:

Vörös Endre
a ROB - POCsB 2011 versenybíróság elnöke
www.rob2011.hu
________________________________
_______________________________________________
Tajfutas mailing list
Tajfutas at lazarus.elte.hu
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas

________________________________
Ez az elektronikus levél bizalmas és/vagy jogilag védett információkat tartalmazhat, és kizárólag a címzettnek szól. Amennyiben ezt a levelet sérülten kapta meg vagy nem Ön annak valós címzettje kérjük, haladéktalanul tájékoztassa erről a feladót, és a levelet törölje rendszeréből. Az elektronikus levél engedély nélküli másolása, sokszorosítása, terjesztése, módosítása és nyilvánosságra hozatala szigorúan tiltott. Az elektronikus úton történő levelezés elsősorban információs célokat szolgál. A Magyar Posta Zrt. nem tesz és nem fogad el hivatalos kötelezettségvállalásokat kizárólag elektronikus levél útján, hacsak erről ellentétes tartalmú megállapodás nem született a felek között. Az elektronikus levél tartalma nem feltétlenül tükrözi a Magyar Posta Zrt. hivatalos álláspontját adott ügyben.

Nyomtatás előtt gondoljon a környezetére! Think of the environment before printing!
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20110908/6f910b16/attachment.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról