[Tajfutas] Szaladj míg nem késő ***

Muszély György gyorgy.muszely at ngm.gov.hu
2011. Júl. 4., H, 12:11:11 CEST


Sajnos, az is hozzátartozik a dologhoz, amit nem mond a fiú, hogy a dereka eléggé ki van készülve...

M. Gy.

________________________________
From: tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu [mailto:tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu] On Behalf Of Kéri Gerzson
Sent: Monday, July 04, 2011 7:26 AM
To: tajfutas at lazarus.elte.hu
Subject: Re: [Tajfutas] Szaladj míg nem késő ***

A pécsi futamon nagyon jó voltál! A rendezők a hibásak, hogy nem a selejtező volt Komlón és a döntő Pécsett! :-) Akkor talán a döntőt nyerted volna meg. Majd a hosszútávon légy szíves fegyelmezetten versenyezni, könnyedébben venni  a selejtezőket, de nagyon odafigyelni, hogy fogjál minden pontot a 2 selejtező futamon, aztán főleg a döntőre koncentrálni. Szeretném, ha a magyar himnusz is egyszer elhangzana ezen a szenior VB-n.

Üdv
Gerzson


2011/7/4 Nagy Lajos <nagyluji43 at vipmail.hu<mailto:nagyluji43 at vipmail.hu>>
Bocsánatot kétek a kifejezett gyenge teljesitményemért.
Nem tudtam felnőni a feladathoz.Pedig...................................................................

lujipapa

________________________________
Ezen üzenet és annak bármely csatolt anyaga bizalmas, jogi védelem alatt áll, a nyilvános közléstől védett. Az üzenetet kizárólag a címzett, illetve az általa meghatalmazottak használhatják fel. Ha Ön nem az üzenet címzettje, úgy kérjük, hogy telefonon, vagy e-mail-ben értesítse erről az üzenet küldőjét és törölje az üzenetet, valamint annak összes csatolt mellékletét a rendszeréből. Ha Ön nem az üzenet címzettje, abban az esetben tilos az üzenetet vagy annak bármely csatolt mellékletét lemásolnia, elmentenie, az üzenet tartalmát bárkivel közölnie vagy azzal visszaélnie.

This message and any attachment are confidential and are legally privileged. It is intended solely for the use of the individual or entity to whom it is addressed and others authorised to receive it. If you are not the intended recipient, please telephone or email the sender and delete this message and any attachment from your system. Please note that any dissemination, distribution, copying or use of or reliance upon the information contained in and transmitted with this e-mail by or to anyone other than the recipient designated above by the sender is unauthorised and strictly prohibited.
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20110704/d3f9d724/attachment.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról