[Tajfutas] Egyetemi Tájékozódási Sportok Fesztiválja

Oszlovics Ádám oszibkv at freemail.hu
2011. Ápr. 19., K, 11:10:22 CEST


Sziasztok!

Az esemény tisztességesen lezajlott, a tavalyi "gyér" majd 500 emberhez képest idén alulról nyaldostuk a 700at, ami majd 1000 rajthozállást jelent. A sokásos 80-100 profi induló száma nem változott.
Ha idén is csökkent volna, de ezt inkább hagyjuk :-)

Idén újra volt mikrosprint a megszokott bemutató, és mobiloson kívül, de ami a legfontosabb, a hosszú pálya Budapesti Egyetemi Rövidtávó Bajnokság is volt egyben, meg persze 3Sz is.

Lehetett csúszdapark belépőt nyerni, bőséges frissítő volt, szeles, de napos idő.

A délutáni eső szerencsére csak kevés embert érintett, mert az egyetemisták már nem, a profik meg még nem igazán jöttek.

Képek, eredmények később...reméljük nem 50 hét múlva, bár azok is jó rég készen voltak, csak valamiért nem kerültek fel a honlapra.

Nem kell nagy ész hozzá, hogy ennyi ember rajt és célidejeit összefésülni nem épp 10 perces feladat, főleg, ha kb. 80 dugóka forgott körbe jó párszor...Tovább nehezíti a dolgot, hogy egy ilyen "eredménygyártó szeánsz" megtartásához 3-4 az országban egymástól messze lakó emberke időbeosztását is össze kell hangolni...nem beszélve arról, hogy nem mindenkit száll meg egyszerre az ihlet egy ilyen kellemetlen meló elvégzésére.

Azt is meg lehet érteni, hogy van, aki ki akarja pihenni magát és egy ideig nem foglalkozni kicsit az ETSF-val pl. Skuló és Pöti mesélhetne a szokásos 8 órás mindenhova-kocsikázós cuccvadászatról, stb.

Most úgy tűnik szeptemberben is lesz egy hasonló, legalábbis az egyetemi HK szeretné.

Köszönjük a részvételt, várunk mindenkit legközelebb is!

béke
Oszi



További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról