[Tajfutas] Fw: Pályázati felhívás

Zentai József zentai at aktivi.hu
2010. Nov. 5., P, 21:07:43 CET


Pályázati felhívásSziasztok!


Hátha valakit érdekel.......(és nem kapott ilyen emailt.)

Popey

----- Original Message ----- 
From: Országos Informatikai Programiroda 
To: ZENTAI at AKTIVI.HU 
Sent: Thursday, November 04, 2010 10:01 PM
Subject: Pályázati felhívás


Pályázati felhívás!

 

Az Országos Informatikai Programiroda pályázatot hirdet 

"Közhasznú számítógépek" címmel.

 

A pályázat célja: Lehetőséget teremteni a társadalmi szervezeteknek, alapítványoknak, tehát a non-profit szervezetek és az általuk fenntartott intézmények számára, számítógépparkjuk bővítésére komplett számítógépes szolgáltatási csomagok segítségével - a szokásosnál kedvezőbb feltételekkel -, illetve segíteni a meglévő, elavult gépek korszerűbbre váltását.

 

Továbbá a WIFI (vezeték nélküli hálózat) csomag választásával lehetővé tehetik a HOTSPOT-ként való működést, mely Internet-hozzáférési lehetőséget teremt a mobil eszközökkel - notebook, netbook, PDA, arra alkalmas mobiltelefon - rendelkezők számára. 

 

Pályázati regisztrációs díj: a pályázat benyújtása díjmentes, NINCS pályázati regisztrációs díj.

 

A pályázati önerő mértéke: A komplett szolgáltatási csomagok értékének* 46-48%-áért, tehát kevesebb, mint a feléért juthatnak hozzá a nyertes pályázók. 

 

A pályázati csomag felhasználása: Az informatikai csomagok egyaránt felhasználhatóak irodai adminisztrációs, ügyfélszolgálati feladatokra, de akár az intézmények szolgáltatásait igénybevevők használatára is beállíthatóak (például teleházban, oktatási célra, stb.)

A pályázók köre: 

  1.. Civil és/vagy jótékonysági szervezetek (pl: alapítványok, egyházak, egyesületek, sportkörök, közhasznú kft-k, stb.), vagy 
  2.. az 1. pontban írt szervezetek által fenntartott intézmények (a fenti szervezetek által fenntartott bármely intézmény) 
A pályázat során kiemelten - de nem kizárólagosan - támogatottak a közoktatási intézményeket segítő és/vagy azokkal együttműködő szervezetek.

 

A megpályázható informatikai alapcsomag: 

Márkás Pentium 4 kategóriájú számítógépek jogtiszta szoftverekkel. A pályázaton márkás, felújított számítógépekből álló 4 illetve 8 gépes csomagokra, valamint különálló számítógépre lehet jelentkezni. Lehetőség van több csomag egyidejű megpályázására is. Minden csomag alkalmas az Internet-használaton túl a hagyományos irodai, oktatási és egyéb általános számítógépes feladatok elvégzésére (például szövegszerkesztés, táblázatkezelés). Minden kiépítéshez hasonló szoftvercsomag tartozik: az operációs rendszer jogtiszta Microsoft Windows XP Professional operációs rendszer (előtelepítve, beállítva). Továbbá az OpenOffice.org magyar nyelvű Microsoft Office kompatibilis irodai programcsomag is telepítésre kerül, mely a szövegszerkesztő és táblázatkezelő funkción túl rendelkezik egyebek közt bemutató és weblapkészítő funkciókkal is. 

 

 

      Az informatikai alapcsomag a következőket tartalmazza:
     Kép
     
      HP, Fujitsu-Siemens, NEC, Compaq vagy hasonló márkájú számítógép (felújított márkagép: a bővített számítógép csomag esetén 2800-as vagy jobb processzor, 1GB memória, 40 GB adattároló, DVD olvasó, az alapcsomag esetén 2400-as vagy jobb processzor, 512 MB memória, 40 GB adattároló, DVD olvasó) fél éves háztól házig garanciával bruttó 37-42.000. Ft értékben, továbbá Microsoft Windows XP Professional operációs rendszer 39.000. Ft értékben, továbbá új billentyűzet és egér 4.000 Ft értékben, a csomagoknak megfelelő 4 illetve 8 darabos összeállításban. Továbbá a gépek feltelepítése, beállítása (irodai programcsomag, stb.), kiszállítás, helyszíni összekötése - beüzemelése (4 gépes csomagnál 38.000. Ft, a 8 gépesnél 68.000. Ft értékben, mely egy termen belüli elhelyezésre vonatkozik).*

      (A pályázati alapcsomagok monitort nem tartalmaznak, mert gyakorta rendelkeznek az intézmények monitorokkal, csak a gépeket kívánják jobbra cserélni, azonban külön rendelhető a kiegészítők választásával különböző méretű TFT /lap/ monitor, de akár olcsóbb CRT /hagyományos/ monitor is.)
     
       

       

       

       

       

       


       

      (A képek illusztrációk)
     

/*: A feltüntetett kedvezmények és értékek a becsült használati értékkel kalkuláltak./

 

 

      számítógép csomagok*
     
      Leírás
     4 gépes csomag
     8 gépes csomag
     
      Felújított márkás számítógép (optikai meghajtóval, hangkártyával, hálózati csatolóval, valamint új egérrel és billentyűzettel) 
     164-184.000. Ft
     328-368.000. Ft
     
      Operációs rendszer (Microsoft Windows XP Prof.)
     164.000. Ft
     328.000. Ft
     
      Beüzemelési szolgáltatások: programcsomag telepítés, kiszállítás, összeszerelés, beüzemelés 
     38.000. Ft
     68.000. Ft
     
      A csomag becsült használati értéke (bruttó):
     366-386.000. Ft
     724-764.000. Ft
     
      A pályázó által fizetendő önerő alap csomagnál: 512 MB memória, DVD olvasó (Bruttó, fizetendő végösszegek!)
     169.000. Ft (47%)
     333.000. Ft (46%)
     

/*: A feltüntetett kedvezmények és értékek a becsült használati értékkel kalkuláltak./

 

Egyéb kiegészítők: A korábbi pályázatok tapasztalata alapján az Országos Informatikai Programiroda segíti a beszerzését a pályázatban nem szereplő bizonyos informatikai termékeknek is, mint például monitorok, "chat-pack", stb.

Részletes pályázati kiírás: Részletes információk és a pályázat benyújtásának lehetőségei megtalálhatóak a www.oiphun.eu oldalon. (A pályázati kiírás internet hiányában lekérhető telefaxon, vagy postai úton is!)

 

Információ: A pályázat részleteivel, vagy technikai jellegű kérdéseivel (gépek pontos műszaki paraméterei, stb.) a 70 / 310-2981-es mobil számon a hét minden napján 8 órától 18 óráig fordulhat kollégáinkhoz. 

 

A pályázat benyújtásának formája: A pályázatra a pályázati e-adatlap hiánytalan kitöltésével (mely elérhető a www.oiphun.eu oldalról), és egy legfeljebb 2 oldal terjedelmű intézményi ismertetőt mellékelve lehet jelentkezni.

 

Benyújtási határidő: A pályázatok beadása november 22-ig folyamatos. A beérkezett pályázatok több fordulóban kerülnek elbírálásra. A kiíró fenntartja magának a jogot, hogy a gépek és a szolgáltatási csomagok paramétereit, a csomagok tartalmát - a pályázókkal való egyeztetés mellett - megváltoztassa, illetve a kapacitás kimerülése esetén a pályázatot leállítsa, amelyről honlapján (www.oiphun.eu ), vagy elektronikus levélben értesíti a pályázókat. 

A pályázat benyújtásának végső határideje 2010. november 22.

 

A nyertesek értesítése: A pályázók az elbírálást követően 8 munkanapon belül elektronikus vagy telefonos értesítést kapnak. Az informatikai csomagokat a nyertes pályázók a helyszínre szállítva és összeszerelve, beüzemelve az átadás-átvétel feltételeiről szóló visszaigazolást követő 30 napon belül megkapják. 

 

A kiszállítások kezdete: A konkrét egyeztetések az első nyertes pályázókkal 2010. október 13-án kezdődhetnek, a gépek, akár már októberben üzemelhetnek rendeltetési helyükön.

 

További információ az Országos Informatikai Programiroda információs vonalán kérhető: 06-70 / 310 29 81

 

 

 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20101105/a97f365e/attachment-0001.htm>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: nem elérhető
Type: image/jpeg
Size: 1944 bytes
Desc: nem elérhető
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20101105/a97f365e/attachment-0002.jpeg>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: nem elérhető
Type: image/jpeg
Size: 1968 bytes
Desc: nem elérhető
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20101105/a97f365e/attachment-0003.jpeg>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.jpg
Type: image/jpeg
Size: 16209 bytes
Desc: nem elérhető
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20101105/a97f365e/attachment-0002.jpg>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image003.jpg
Type: image/jpeg
Size: 12858 bytes
Desc: nem elérhető
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20101105/a97f365e/attachment-0003.jpg>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról