[Tajfutas] Fwd: Dél-alföldi Rövidtávú Bajnokság

Petrócki Ádám adam.futas at citromail.hu
2010. Aug. 18., Sze, 00:24:47 CEST


 Sziasztok!
Ma este lejár a Dél-alföldi Rövidtávú Bajnokság nevezési határideje. Ha már tudjátok hogy jöttök, nevezzetek előre, mert a helyszínen csak korlátozott számban állnak rendelkezésre üres helyek, és a rendezők dolgát is jelentősen megkönnyítitek. Hamarosan felkerülnek a pályaadatok és az értesítő is. Előzetesen annyit, hogy a selejtező pályák hossza 1000-2500m, a döntőké 300-900m. Így nem kell félni a kevésbé edzetteknek sem, nyugodtan nevezhetnek erős kategóriába is.

Üdvözlettel:
HTC rendezők

-- Eredeti üzenet --
Feladó: Petrócki Ádám  <adam.futas at citromail.hu>Címzett: Tájfutó lev.lista <tajfutas at lazarus.elte.hu>, Tájfutó lev.lista <tajfutas at lazarus.elte.hu>, vásárhelyi futók <vasarhelyifutok at googlegroups.com>, egyesuletek at orienteering.huElküldve: 2010. július 12. 22:7Tárgy : Dél-alföldi Rövidtávú Bajnokság

 Sziasztok!
Augusztus 28-án kerül megrendezésre a Dél-alföldi Rövidtávú Bajnokság Hódmezővásárhelyen. A versenykiírás felkerült az MTFSZ honlapra, és a verseny honlapjára (http://www.tajfutok.hu/darsprint), valamint csatolom is a levélhez.
A ROB2006 selejtező terepén, idén helyesbített térképen, egy igazán izgalmas versenyformával szeretnénk nektek felkészülési lehetőséget biztosítani az idei Rövidtávú OB-ra. Regionális rangsoroló selejtező futam után egyenes kieséses páros döntők következnek.
Itt párosával egyszerre rajtolva ugyanazt a lóhere pályát futják a versenyzők, csak a hurkok sorrendjében van különbség. A hamarabb beérkező versenyző jut a következő fordulóba. "Bronzmeccs" nincs, tehát az elődöntőben eldől a 3. hely sorsa. A végső futamban már csak kategóriánként 2 versenyző küzd a győzelemért.
A selejtezőből kieső versenyzőknek B-döntőt rendezünk, hogy nekik se teljen eseménytelenül a nap többi része. Így mindenki legalább 2-szer futhat, de akár 3-szor, 4-szer is.
Ezen kívül a pályák vonalvezetése is szolgálja, hogy a célból követve minél izgalmasabb, érdekesebb, látványosabb legyen a küzdelem.
Ha a lebonyolítással kapcsolatban bármilyen kérdés felmerül, nyugodtan írjátok meg a darsprint at citromail.hu vagy az adam.futas at citromail .hu címre.

A nevezés lassan már szokásosan a Nevez-O rendszerben, vagy e-mailben lehetséges.
A nevezőrendszerben a jelszó a klub 3 betűs rövidítése, csupa nagybetűvel (pl.: HTC).

Várunk benneteket szeretettel Vásárhelyre, egy pörgős és látványos sprintversenyre.
Üdvözlettel:
HTC rendezők

 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20100818/f0a57761/attachment.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról