[Tajfutas] ONEB Pótszimbol

Horváth Sándor SHorvath at telenor.hu
2020. Okt. 5., H, 14:13:32 CEST


Private

Sziasztok !

Azért a célban való frissítő egy kihajtott ONEB után nem csak sallang !

És már volt olyan rendező amelyik meg tudott oldani helyesen nyomtatott pótszimbólt is, egy OB rendezőről beszélünk, ennyit nézzünk már ki belőlük...

üdv :Sanyi

-----Original Message-----
From: Tajfutas <tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu> On Behalf Of Scultéty Márton
Sent: Monday, October 5, 2020 10:45 AM
To: lazarus <tajfutas at lazarus.elte.hu>
Subject: Re: [Tajfutas] ONEB Pótszimbol

Sziasztok!

Rendezői szempontból nem a papír és annak felvágásának megspórolása a fő nyereség, hanem a pótszimbóllal kapcsolatos kockázat és ellenőrzés kiiktatása.

A múltkori levelemben írtam már pár nagy versenyt, ami abba bukott bele, hogy egyes kategóriákban eltért a pótszimból ill. a térképen lévő. Akkor felhívták a figyelmemet, hogy a 2016-os ROB selejtezőjét ki is hagytam a felsorolásból.

Az idei Vértes Kupán sem egyezett a netre először kikerült pótszimból a térképeken lévővel. Szerencsére ott csak megjelenési különbség volt a fejlécben, tartalmi nem. De pl. az ellenőrzőbírók (köztük jómagam) nem tudták ellenőrizni előzetesen, hogy mi kerül ki.

Amúgy is lesz idő megnézni az átmenetek közben a szimbólt, hiszen a pályaadatokból ítélve van esély, hogy idén valóban azt kapjuk az ONEB-en, ami a szám IOF-profiljában le van írva: útvonalválasztós átmeneteket kevés ponttal.

Nekem határozottan tetszik a rendezők hozzáállása, hogy láthatóan a lényegre koncentrálnak (új térkép LIDAR-alapról tapasztalt készítőkkel és több energia a pályakitűzésre, mint mondjuk tavaly) - a fölösleges sallangokat pedig elhagyják, mint a pótszimból meg a célban való frissítés.

Csak így tovább másoknak is!

Üdv,
Skuló Marci

_______________________________________________
Tajfutas mailing list
Tajfutas at lazarus.elte.hu
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
Jelen levél üzleti, illetve személyes információkat tartalmaz, amelyek jogosulatlan felhasználása, továbbítása, nyilvánosságra hozatala tilos. Ha nem Ön a címzett, kérjük értesítse a levél küldőjét, és haladéktalanul törölje a levelet.

This e-mail contains confidential business and personal information; unauthorized use, forwarding, disclosure is prohibited. If You are not the intended recipient, please notify the sender immediately and delete this e-mail from your system.


More information about the Tajfutas mailing list