[Tajfutas] Silvanus SE téli edzés sorozat

Vajda Zsolt Tamas matri at freemail.hu
2020. Nov. 20., P, 21:03:33 CET


Sziasztok!

Szerintem most itt mindenki óriási tévedésben van. Szabadidős sportolás mindenkinek engedélyezett egyénileg. Ehhez nem kell érvényes versenyengedély. Közösségi rendezvényt szervezni nem lehet, és versenyen csak versenyengedélyes sportolók indulhatnak. Mivel a Béla edzései egyéni edzések, ahol Béla a térképet és a pontokat biztosítja, nincs eredményhirdetés, így a szerény véleményem szerint nem minősül versenynek hanem egyéni testedzésnek, ahol iránymutatást ad Béla, hogy szerinte merre is érdemes egyéni sport tevékenységet végezni, és ehhez még térképet is ad. Ergó azon bárki a saját megítélése alapján részt vehet. Teheti ezt már csak azért is mert az edzési lehetőségek nem kötődnek semmilyen csak versenyengedélyesek számára látogatható sportközpontokhoz.

Magyarán ha valakinek kedve van menni, akkor az a jogszabályok szerint elmehet egyéni sportfoglalkozásra, ahol Béla adja az iránymutatást, ha mindezt úgy teszi, hogy nem sérti vele a kijárási tilalmat azaz hajnali 5:00 és 20:00 között teszi mindezt, illetve nem indul el otthonról korábban és nem is érkezik haza később mint a megengedett idő!

Puffy

-------- Eredeti levél --------

Feladó: Tamás Magyar <magyar.g98 at gmail.com>
Dátum: 2020 november 20 20:29:30
Tárgy: Re: [Tajfutas] Silvanus SE téli edzés sorozat
Címzett: miklos mets <miklos.mets at gmail.com>
 

Sziasztok!

 

Mikinek igaza van, a versenyengedély egyik feltétele az érvényes sportorvosi igazolás megléte, azonban ennek az ellenőrzését a szövetség az egyesületekre hárította, így nincs vele probléma. Komolyabb sportágakban ez elképzelhetetlen lenne, lásd atlétika.

 

Tamás

 


miklos mets <miklos.mets at gmail.com> ezt írta (időpont: 2020. nov. 20., P, 20:01):

Csak sportorvosival nem! Csak érvényes verseny engedéllyel lehet,  viszont annak feltétele az érvényes sportorvosi _______________________________________________
Tajfutas mailing list
Tajfutas at lazarus.elte.hu
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas


--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20201120/889895be/attachment.html>


More information about the Tajfutas mailing list