[Tajfutas] LKSG következik - a szerdai programod

Miksi-TIPO tipomiksi at chello.hu
2020. Aug. 31., H, 10:15:01 CEST


Én élveztem ezt a szellemes marketinget. Tök mindegy, hogy bevonzott-e +embert vagy sem (szerintem igen!), de a világ nem csak eredménycentrikus, sőt, a legélvezetesebb dolgok általában nem azok. Csak példának tudom felhozni erre bizonyos Zs. Isti stílusát :-)

Miksi

 

From: Tajfutas [mailto:tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu] On Behalf Of István Zsebeházy
Sent: Monday, August 31, 2020 8:11 AM
To: lazarus
Subject: [Tajfutas] LKSG következik - a szerdai programod

 

SzáMOMra csak az nem világos, hogy mindamellett, hogy a Lindenberg Lúdmilla körüli legendás történetek érdekesek, ez a fajta marketing a versenynek bevonzott bárkit is? :)

 

Ha én rendezném biztosan úgy tálaltam volna, hogy ez a budapesti tájfutás Wimbledonja, maga az erdei díszletbe öltöztetett purgatorium, a tiszta bükkösben vágtázó ábrándok kloálkája, amit nem lehet szeretni, nem lehet nem szeretni, se kiköpni, se lenyelni nem lehet, semmit sem lehet vele kezdeni, csak odállni és csinálni, és állni a hegy és az erdő ütéseit, elfelejteni minden eddig megszokott keretet, elfogadni, hogy úgyis utolérhetsz valakit, ha épp a földön fekszel és hogy a távolság, pontosabban közelség, nem garancia semmire. Itt hallottam életemben először káromkodni - hosszan, ízesen, a végtelenségig cizellálva - , olyas valakit, akit se azelőtt se azóta nem hallottam. 

 

De úgy kezdtem, hogy "ha én rendezném", de ez ostobaság! Dehogy rendezném, futni akarom egy életen át és ha létezik túlvilág akkor remélem ott is lesz ki megrendezze!

 

Lindenberg for president! 

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20200831/465e1c93/attachment.html>


More information about the Tajfutas mailing list