[Tajfutas] EOVB és ÉOB 2020.09.26. Bodoglár

Honfi Gábor honfig at szuperinfo.hu
2020. Aug. 13., Cs, 00:53:17 CEST


Szia Miki,

 

  ha ez volt a barátságos útmutatás, akkor a szigorúbbat nem is kívánom elképzelni. Ez a stílus nem lehet a tájfutásra jellemző, de egyéb helyeken sem ildomos.

  Azt gondolom – úgy tűnik nem egyedül - , hogy ez EOVB-ÉOB egy elképesztően szakmaiatlan döntés folytán nem oldható meg az Általad ajánlott többhónapos szolgálati úttal, mert 6 hét múlva lesz. 

  Szerintem egy mozdulattal korrigálható kérésünk van mindössze, amit illene egy amatőr sportág versenybizottságának akceptálnia, hiszen semmi mást nem javasoltunk, csak azt, hogy az EGYÉNI ÉOB-ot ne előzze meg, hanem másnap legyen a VÁLTÓ OB.

  Minden érv amellett szól, hogy így korrekt megrendezni, amit nem is lehet vitatni, ezt támogatják a hozzászólók is. 

  Végül az önrevízióval felérő zárógondolatodhoz annyit fűznék, hogy a – mint írtad – sokakat zavaró stílusod többeket zavar, s ez a Te problémád. Ez nem egészen így van, ha az ember vezető posztot kíván betölteni, mert ezt el kell viselnie a vezetetteknek is, tehát nem csak Neked magadnak okoz gondot.

 

Üdv,

 

Fifi

 

Honfi Gábor 

 

 

T +36 36 312-701

M +36 30 471-1593

honfi.gabor at szuperinfo.hu <mailto:honfi.gabor at szuperinfo.hu> 

 <http://www.szuperinfo.hu/> www.szuperinfo.hu

  

 

 

 

 

From: miklos mets <miklos.mets at gmail.com> 
Sent: Thursday, August 13, 2020 12:20 AM
To: Honfi Gábor <honfig at szuperinfo.hu>
Cc: Tóth Károly <toth.karoly1 at upcmail.hu>; lazarus <tajfutas at lazarus.elte.hu>; Ádám Petrócki <adam.futas at gmail.com>
Subject: Re: [Tajfutas] EOVB és ÉOB 2020.09.26. Bodoglár

 

Szia Fifi!

A levelemet úgy kell értelmezni, hogy barátságos útmutatást ad, hogy lehet szerintem a sportágunkért tenni. Próbálja megóvni a sportágért tenni akarókat, hogy a levlistába fektesség (feleslegesen) energáikat, mikor ennek van hatékony módja. Nem kell ebbe többet belemagyarázni! Akinek nem inge, ne vegye magára! Aki komolyan gondolja amiket ide ír, egyébként biztosan megtalálja a módját, hogy akár előterjesztés legyen belőle. Elmarasztaló megjegyzésem csak arra vonatkozik, aki megáll a listánál, és ötleteit nem viszi tovább. 

Az meg az én problémám, hogy évek óta azonos az álláspontom, és hogy stílusom sokakat zavar is. Járom magam útját, sosem célom az épp aktuális erővszonyokhoz igazodnom.

 

Honfi Gábor <honfig at szuperinfo.hu <mailto:honfig at szuperinfo.hu> > ezt írta (időpont: 2020. aug. 13., Cs, 0:02):

Szia Miki,

 

  véleményem szerint Tóth Karesz nagyon helyesen tette, hogy megírta a véleményét – több mással egyetemben - kifogástalan stílusban és alapossággal.

  Senkit nem sértegetett, kérlek Te se tedd a jövőben.

  Soraid pont olyanok, mint amiről írt, s attól, hogy Te ezeket „önmegvalósító hőbörgésnek” nevezed, ezzel csak azt éred el, hogy nem jársz el a jó érzésű olvasók ízlése szerint.

 Azért az indirekt sértő, egyben valótlan megállapításodért is kár, hogy „akik a levlistán írnak, azok nem akarnak valóban tenni a sportért”. Ez sem méltó egy sportvezetőhöz, csakúgy, mint az egész leveled, ami nem a felvetésről szólt, hanem valami rosszul értelmezett sporthatalmi gőg által fűtött dolgozat született az indulatodból. Ezt is érdemes elkerülnöd a jövőben.

  Mindezt a tájfutás fejlődése érdekében kérem, még ha nem is hiszel abban, hogy innen is lehet tenni a sportágért, a sportág korrekt műveléséért, fejlődéséért.

 

Változatlan barátsággal,

 

Fifi

 

Honfi Gábor 

 

T +36 36 312-701

M +36 30 471-1593

honfi.gabor at szuperinfo.hu <mailto:honfi.gabor at szuperinfo.hu> 

 <http://www.szuperinfo.hu/> www.szuperinfo.hu

  

 

 

 

 

 

 

 

From: miklos mets <miklos.mets at gmail.com <mailto:miklos.mets at gmail.com> > 
Sent: Wednesday, August 12, 2020 11:25 PM
To: Tóth Károly <toth.karoly1 at upcmail.hu <mailto:toth.karoly1 at upcmail.hu> >
Cc: Honfi Gábor <honfig at szuperinfo.hu <mailto:honfig at szuperinfo.hu> >; lazarus <tajfutas at lazarus.elte.hu <mailto:tajfutas at lazarus.elte.hu> >; Ádám Petrócki <adam.futas at gmail.com <mailto:adam.futas at gmail.com> >
Subject: Re: [Tajfutas] EOVB és ÉOB 2020.09.26. Bodoglár

 

Szia Karesz!

Ebben a témában már nem akartam többször írni de úgy látszik te sem érted, vagy nem akarod:-) Hogy a lista egy jó fórum az önmegvalósító embereknek, de köze nincs a Tájfutás fejlődéséhez. Aki valóban tenni akar valamit a sportért nem a listán hőbörög.

 Az elnökség és a versenybíróság minden egyesület képviselőinek véleményét figyelembe veszi! A versenyző forduljon az egyesület vezetőjéhez, aki majd az egyesület véleményét továbbítja a megfelelő helyre. Ha nem tudja hová akkor nem is alkalmas a feladatra:-) A listára mindenki azt ír amit akar. állítom neked hogy a legtöbb esetben maga az egyesület képviselője sem ért azzal egyet amit egyes tagjai írnak a listára. 

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20200813/397ef152/attachment.html>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.png
Type: image/png
Size: 5510 bytes
Desc: nem elérhető
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20200813/397ef152/attachment.png>


More information about the Tajfutas mailing list