[Tajfutas] OCSB-HOB Nevezési határidők és számlázás

Marosffy Dániel Marosffy at interface.hu
2019. Már. 24., V, 17:30:17 CET


Pedig ez teljesen elfogadott gyakorlat egy csomó sportágban, sőt, általában sokkal rigorózusabbak, ha nincs ott a pénz, nincs nevezés. És ez bizonyos szempontból érthető.

A számviteli részét majd valaki megmagyarázza, aki ért is hozzá, de azért nekem gyanús, hogy ez nem ilyen egyszerű, pl. egy webshopban is előbb meg ki a pénz és csak utána jön a számla.

D.


From: Tajfutas [mailto:tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu] On Behalf Of Sramkó Tibor
Sent: Sunday, March 24, 2019 5:20 PM
To: 'Nagyné Matolcsi Judit' <nmjudy at gmail.com>; tajfutas at lazarus.elte.hu; egyesuletek at orienteering.hu
Subject: Re: [Tajfutas] OCSB-HOB Nevezési határidők és számlázás

Sziasztok!

Néhány rendező „fordítva ül a lovon” az utóbbi időben.
Átutalást eredeti átutalásos számla ellenében szokás végezni, feltüntetve a számla számát is az átutalásban.
Előre pénz átutalást követelni számla kiállítás nélkül könyvelés szempontjából szabálytalan.
Tehát kedves rendezők (többfelé az országban) először tessék számlázni, majd 8 napon belül fizetünk.
Remélem, nem attól féltek, hogy fizetés nélkül eltűnünk az országban?
Szerintem ez tájfutó egyesületekre nem jellemző.

Üdv.
Sramkó Tibor

From: Tajfutas <tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu<mailto:tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu>> On Behalf Of Nagyné Matolcsi Judit
Sent: Sunday, March 24, 2019 10:58 AM
To: tajfutas at lazarus.elte.hu<mailto:tajfutas at lazarus.elte.hu>; egyesuletek at orienteering.hu<mailto:egyesuletek at orienteering.hu>
Subject: [Tajfutas] OCSB-HOB Nevezési határidők és számlázás

Tisztelt Sporttársak!

A 2019. évi Tömegrajtos Csapat és Szenior Hosszútávú Országos Bajnokság nevezési határideje 2019. március 25. éjfél. Ezután már csak a kísérő kategóriák esetében tudunk nevezést elfogadni.

A versenyekre az ENTRY-ben külön-külön eseménynél lehet nevezni az HOB-ra,  az OCSB-re és a kísérő kategóriákra. Kérünk mindenkit, hogy legyen figyelemmel arra, hogy a szállásigényeket csak a HOB entry oldalán lehet jelezni, vagy e-mail útján az ob at denevercsoport.hu<mailto:ob at denevercsoport.hu> e-mail címen.

Az Országos Bajnokságra a nevezési díjat és szállásdíjat egyesületünk számlaszámára 2019. április 1-ig szükséges átutalni. Készpénzes fizetés a helyszínen csak a kísérő kategóriák esetében, és étkezési díj kiegyenlítésekor lehetséges. Mellékelten küldünk az átutalással és számlázással kapcsolatos tájékoztatónkat, mely a versenynaptárban is megtalálható lesz.
Akinek ezzel kapcsolatban kérdése, vagy kérése lenne akkor az ob at denevercsoport.hu<mailto:ob at denevercsoport.hu> e-mail címen jelezze.

Az OB napján a Versenyközpontban lesz lehetőség meleg étkezésre. Ezt az igényt szintén az ob at denevercsoport.hu<mailto:ob at denevercsoport.hu> e-mail címre tudjátok küldeni. A meleg étkezés díja 1200 Ft/fő, amely tartalmaz egy levest és egy főételt, a menüt hamarosan szintén közzétesszük. Az ebéd kiosztása ebédjegy ellenében a verseny helyszínén 13:00 és 15:00 között fog történni, hogy a későn indulóknak és beérkezőknek is legyen lehetősége a meleg étkezésre.

A nagykállói buszállomástól, illetve kollégiumtól  a Célig történő szállítást 500 Ft/fő/út díjért meg tudjuk oldani, természetesen ugyanezekkel a feltételekkel a visszaútra is érvényes az ajánlat. Kérésünk lenne, hogy az ob at denevercsoport.hu<mailto:ob at denevercsoport.hu> e-mail címre jelezzétek előre minden ilyen igényeteket, hogy a szállítást meg tudjuk tervezni.

Ezúton szeretnénk figyelmetekbe ajánlani a verseny másnapján megrendezésre kerülő IV. Heliktit Kupát. A verseny helyszíne szintén Harangod Téka tábor. Nevezni erre a versenyre is az Entry-ben tudtok, vagy a nevezes at denevercsoport.hu<mailto:nevezes at denevercsoport.hu> e-mail címen. A Heliktit Kupa jelentkeztetése, nevezési díj fizetése és számlázása külön történik, és csak a verseny napján lesz elérhető.

Mindenkit szeretettel várunk a versenyekre!

Denevérek

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20190324/531b8f13/attachment.html>


More information about the Tajfutas mailing list