[Tajfutas] OCSB-HOB Nevezési határidők és számlázás

Sramkó Tibor sramko.tibor at upcmail.hu
2019. Már. 24., V, 17:19:54 CET


Sziasztok!

 

Néhány rendező „fordítva ül a lovon” az utóbbi időben.

Átutalást eredeti átutalásos számla ellenében szokás végezni, feltüntetve a számla számát is az átutalásban.

Előre pénz átutalást követelni számla kiállítás nélkül könyvelés szempontjából szabálytalan.

Tehát kedves rendezők (többfelé az országban) először tessék számlázni, majd 8 napon belül fizetünk.

Remélem, nem attól féltek, hogy fizetés nélkül eltűnünk az országban?

Szerintem ez tájfutó egyesületekre nem jellemző.

 

Üdv.

Sramkó Tibor

 

From: Tajfutas <tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu> On Behalf Of Nagyné Matolcsi Judit
Sent: Sunday, March 24, 2019 10:58 AM
To: tajfutas at lazarus.elte.hu; egyesuletek at orienteering.hu
Subject: [Tajfutas] OCSB-HOB Nevezési határidők és számlázás

 

Tisztelt Sporttársak!

 

A 2019. évi Tömegrajtos Csapat és Szenior Hosszútávú Országos Bajnokság nevezési határideje 2019. március 25. éjfél. Ezután már csak a kísérő kategóriák esetében tudunk nevezést elfogadni.

 

A versenyekre az ENTRY-ben külön-külön eseménynél lehet nevezni az HOB-ra,  az OCSB-re és a kísérő kategóriákra. Kérünk mindenkit, hogy legyen figyelemmel arra, hogy a szállásigényeket csak a HOB entry oldalán lehet jelezni, vagy e-mail útján az ob at denevercsoport.hu <mailto:ob at denevercsoport.hu>  e-mail címen. 

 

Az Országos Bajnokságra a nevezési díjat és szállásdíjat egyesületünk számlaszámára 2019. április 1-ig szükséges átutalni. Készpénzes fizetés a helyszínen csak a kísérő kategóriák esetében, és étkezési díj kiegyenlítésekor lehetséges. Mellékelten küldünk az átutalással és számlázással kapcsolatos tájékoztatónkat, mely a versenynaptárban is megtalálható lesz.

Akinek ezzel kapcsolatban kérdése, vagy kérése lenne akkor az ob at denevercsoport.hu <mailto:ob at denevercsoport.hu>  e-mail címen jelezze.  

 

Az OB napján a Versenyközpontban lesz lehetőség meleg étkezésre. Ezt az igényt szintén az ob at denevercsoport.hu <mailto:ob at denevercsoport.hu>  e-mail címre tudjátok küldeni. A meleg étkezés díja 1200 Ft/fő, amely tartalmaz egy levest és egy főételt, a menüt hamarosan szintén közzétesszük. Az ebéd kiosztása ebédjegy ellenében a verseny helyszínén 13:00 és 15:00 között fog történni, hogy a későn indulóknak és beérkezőknek is legyen lehetősége a meleg étkezésre.

 

A nagykállói buszállomástól, illetve kollégiumtól  a Célig történő szállítást 500 Ft/fő/út díjért meg tudjuk oldani, természetesen ugyanezekkel a feltételekkel a visszaútra is érvényes az ajánlat. Kérésünk lenne, hogy az ob at denevercsoport.hu <mailto:ob at denevercsoport.hu>  e-mail címre jelezzétek előre minden ilyen igényeteket, hogy a szállítást meg tudjuk tervezni. 

 

Ezúton szeretnénk figyelmetekbe ajánlani a verseny másnapján megrendezésre kerülő IV. Heliktit Kupát. A verseny helyszíne szintén Harangod Téka tábor. Nevezni erre a versenyre is az Entry-ben tudtok, vagy a nevezes at denevercsoport.hu <mailto:nevezes at denevercsoport.hu>  e-mail címen. A Heliktit Kupa jelentkeztetése, nevezési díj fizetése és számlázása külön történik, és csak a verseny napján lesz elérhető. 

 

Mindenkit szeretettel várunk a versenyekre!

 

Denevérek







---
Ezt az e-mailt az Avast víruskereső szoftver átvizsgálta.
https://www.avast.com/antivirus
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20190324/0e58e461/attachment.html>


More information about the Tajfutas mailing list