[Tajfutas] őrségi ob - nullidő kérdése

Hites Viktor tajfutas at outlook.hu
2018. Sze. 3., H, 23:41:26 CEST


Szia Feri!

Köszönöm a véleményed, szinte kivételesen, de mindenben egyetértünk.:)

üdv. Viktor

From: Tajfutas [mailto:tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu] On Behalf Of ZTC / Fehér Ferenc
Sent: Monday, September 03, 2018 11:37 PM
To: 'Szabolcs Tornai' <tornai.szabolcs at gmail.com>; tajfutas at lazarus.elte.hu
Subject: Re: [Tajfutas] őrségi ob - nullidő kérdése

Sziasztok!

Egy „VIDÉKI” vélemény!

Kedves Szabolcs!
Nem csak budapesti tájfutók vannak! Vedd már észre!
Egynapos hétvége, egynapos országos bajnokság.
Az, hogy miért pont az ország egyik végében, azt most ne firtassuk, hiszen ilyen döntés született, most itt lesz a verseny.

Az elmúlt 30 x évben (én csak erről tudok nyilatkozni) szinte minden verseny időpontja kedvezett a budapesti tájfutóknak. Ez nem a rendezőkön múlt, hanem egyszerűen a földrajzi elhelyezkedésnek! Meg lehetett oldani a 2-3 napos bajnoki hétvégéken, hogy az első nap későbbi rajtidővel odaérhessetek, hiszen Budapestről szinte mindenhová el lehet érni 3-3,5 óra alatt!
De gondolj a vidékiekre! Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, Szeged, Pécs és ahonnan még autópálya sincs végig, Szombathely, Sopron, Zalaegerszeg – Azért innen elutazni aznapi rajtolásra sokkal több, mint nektek. Ha ehhez hozzávesszük, hogy ezekről a helyekről sok-sok gyerekkel utazunk, akkor már mindenképen fontos a plusz egy nap szállás. Aminek költsége van. Csak úgy mint a sokkal nagyobb távolságról való utazásnak is többlet költsége van.
Az idei év „lazább” volt eddig – Kőszeg, Gánt, Veszprém – de ezután még utazunk Miskolcra, Kecskemétre, Kiskunmajsára. A verseny előtti napon, több mint kétszer-háromszor annyit utazva mint a budapestiek. (tavaly: Bér, Miskolc, Visegrád, Gyula, Kiskunhalas – voltak az OB helyszínek)

Sosem panaszkodtunk, nem írogattunk a listára. Elfogadtuk, mert el kell fogadni. Inkább dolgozunk azon, hogy a 20-40 gyereket el tudjuk vinni, hogy támogathassuk Őket, finanszírozni tudjuk a költségeiket. A plusz szállásokat, a több száz kilométernyi utazásokat.
Ha meg már elutaztunk, akkor haza is kell érni. Két-három napi verseny után, sokszor 4-500 km-t vezetve! Hátunk mögött gyerekekkel, akikért felelőséggel tartozunk! Mert nem elég felkészíteni Őket, eredményeket elvárni tőlük, hanem haza is kell érni velük!

A egynapos verseny esetében, október vége felé tök normális a 10:00 órás null idő! Kivételesen nem mindenkinek tökéletes! Most így alakult! Választhatsz: vagy korai keléssel utazol 3,5 órát, vagy előtte nap kényelmes utazással és egy szállással érkezel a helyszínre. (egy komoly sportoló/edző esetében nem kérdés melyiket válassza)

„Szállásra kötelezve”:
Azért jó pár egyesület van a nyugati országrészben is ám, akinek nem kell előtte nap utazni a verseny helyszínére.

Üdvözlettel
Fehér Ferenc
ZalaegerszegFrom: Tajfutas [mailto:tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu] On Behalf Of Szabolcs Tornai
Sent: Monday, September 3, 2018 10:27 PM
To: tajfutas at lazarus.elte.hu<mailto:tajfutas at lazarus.elte.hu>
Subject: [Tajfutas] őrségi ob - nullidő kérdése

Sziasztok!

Kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok az őrségi ob 10 órás nullidejéről és arról, hogy ezáltal mindenki kivétel nélkül kötelezve van plusz szállásköltségre. Miközben lehetne 12 órakor is az első rajt, és akkor lehetne reggel is utazni.
Sz.
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20180903/a541abf2/attachment.html>


More information about the Tajfutas mailing list