[Tajfutas] Versenyovi a Tipo kupán

Tóth Eszter t_eszter at t-online.hu
2018. Május. 2., Sze, 20:44:19 CEST


Kedves Péter és kisgyerekes szülők!

A Tipo kupán szeretettel várjuk a versenyoviban a kisebb-nagyobb gyerekeket.
Nem tudom, hogy sikerül-e majd a ND-on biztosított szuper ovit megismételnünk, de igyekezni fogunk, 
hogy abban a tudatban mehessetek ki a pályára, hogy gyermekeitek jó helyen vannak időközben.

Várunk szeretettel!

Tipo Kupa rendezők

On 02 May 2018, at 07:17, Szieberth Péter <szieberth at vipmail.hu> wrote:

> Sziasztok!
> 
> Hétvégén családommal részt vettünk a Nógrád ND-on. A terep jobb volt mint amire számítottam. A '92 HOB élénken az emlékezetembe volt. Igyekeztek kihozni a terepből a maximumot és ez talán sikerült is. Az első napi F21E pálya 134 p győztes ideje azért soknak tűnik.
> 
> Amiért írok, hogy megköszönjem az OVI-t. Kérem a rendezőket, adják át a csemetéjüket oviba hagyó szülők köszönetét az ott lévő segítőknek. Tudom, hogy ez a mezőny igen kis részét érinti, de megadják a lehetőséget a szülőknek, hogy nyugodtan futhassanak. Sok versenyen gyerekverseny van,de ovi az nincs. A Tipón felváltva versenyzünk a két nap. Egyik nap futunk, a másik nap kísérősön megyünk majd gyermekünkkel. Miskolci Hungárián jártunk úgy, hogy volt ovi, de nem volt megfelelő életkorú segítő, aki elcsábította volna arra a pár percre a gyermekünket, ami alatt el lehet "tűnni". Egy nem futó szülő segített páromnak, de ekkor már lekéste 10 p a rajtot.
> 
> Amikor nevezünk, azt nézzünk, hogyan oldható meg (rendezőség esetleg miben segít), hogy mindketten nyugodtan futhassunk. Általában kérjük az elől-hátul indulást, hogy "késve" új rajtidővel indulhassunk. Ez az egyéni bajnokságon nem megoldható.
> 
> A terep olyan amilyen. El kell fogadni, hogy nincs mindenhol szálerdő. A körítés és benne számunkra az ovi milyensége az, amiért a Nógrád ND jártunk, járunk és jövőre is megyünk.
> 
> Köszönet még 1X a rendezőknek.
> 
> Szieberth Péter PVM
> 
> _______________________________________________
> Tajfutas mailing list
> Tajfutas at lazarus.elte.hu
> http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról