[Tajfutas] KOB-VOB kánikula

Hites Viktor tajfutas at outlook.hu
2017. Jún. 20., K, 16:33:31 CEST


Miki az nem fordul meg a fejedben, hogy azért írnak esetleg teljesen jószándékúan ilyenkor ezek az emberek, köztük én is, mint „részben kibic”, hogy az illetékesek ezt megfontolják, és jövőre már ne kánikulában legyen a KOB-VOB…? Hogy egyszer esetleg ne csak kibic lehessek ezen a versenyen, mint most.:)

Egyébként a vita kapcsán az is felmerült bennem, hogy már a VB-ken is belátták, hogy nem bírják a futók normálisan a selejtező-döntő meneteket egymás utáni napokon. Így kiemeléssel csak döntőt rendeznek, és közben pihenő napok vannak. Mi meg még mindig egy nap rendezzük a KOB selejtező-döntőt, amit a mostani vitában csak egy ember említett meg, de ha megkérdeznénk mindenkit, alighanem többeknek nem esik túl jól ez a leosztás, főleg másnap egy VOB-bal…

Ha a naptárreform az élsportóknak és a mezőny másik 90-95 százalékának is kedvezni akar, akkor érdemes megfontolni a KOB selejtező megtartását egy bő hónappal előbbi áprilisi-május elejei hétvégén, a döntőt pedig valahol május végén június elején, így alighanem a selejtező megint egy olyan versenyhétvége lehetne, ahova sokan elmennek. Mindkét tavaszi verseny alkalmas lehet válogató versenynek is, meg arra is, hogy nagy mezőnyöket mozgassanak meg, és így készülhessenek új színvonalas térképek.

Biztos lehetne ezeket az eszmecseréket hónapokkal (évekkel?) az esemény előtt megpróbálni átvinni különböző értelmes szervezeteken, csak erre szerintem érthető módon sokan vannak, akik nem vállalkoznak. Szóval nem biztos, hogy a pórnéppel szemben ez értelmes elvárás. Amúgy egy vitából, eszmecseréből nem biztos, hogy rögtön anarchiakeltésre kell asszociálnod!! Szabolcs meg én is csak jelezni szerettük volna, hogy lehet, hogy lehetne ezt jobban is megoldani, csinálni, a jelen helyzetben meg mindenkinek el kell majd viselnie nyilván a 30-35 fokos kánikulát, és ahogy olvashattuk még olyan is lesz, aki ezt kifejezetten szereti.:)

Baráti üdvözlettel:
Hites Viktor
ui: Néhány hozzászólásod indítékaira viszont egészen kíváncsi lennék én is.

From: tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu [mailto:tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu] On Behalf Of miklos mets
Sent: Tuesday, June 20, 2017 1:54 PM
To: Marosffy Dániel <marosffy at interface.hu>; tajfutas at lazarus.elte.hu
Subject: Re: [Tajfutas] KOB-VOB kánikula

Azon mindig nagyon elgondolkozom, eredménytelenül, némi lázítás anarhiakeltésen kivül mi motoszkál azok fejében, akik egy két héttel egy ob elött olyan dolgokrol irogatnak, részben kibicként, amiről szerintem egy elsős is belátja, most semmi értelme, és azon kivül hogy latszodjunk a listan, semmi más célja nincs a szerzőknek. Bizonyiték erre, hogy véleményükkel a mefelelő fórumon a megfelelő időben sosem jelentkeznek:-)
Egyesületük képviselője mtfszelnökség illetékes tagja.
--
A Gmail mobilalkalmazásból elküldve
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20170620/9050405c/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról