[Tajfutas] Fuvar keresése a HK-ra

Nagy Lajos nagyluji43 at vipmail.hu
2017. Aug. 7., H, 08:50:22 CEST


Gerzson!!!

Azt tudnám javasolni (én is vonatozok sokat).hogy Dombóváron szálj át  a Pécsre menő személyvonatra,mert baz megáll Abaligeten. onnét valószinü hogy valaki el tudna vinni orfüre..


Üdv      lujipapa

-- Eredeti üzenet --
Feladó: Kéri Gerzson<gfkeri at gmail.com>Címzett: , Lista<tajfutas at lazarus.elte.hu>Elküldve: 2017. augusztus 6. 17:40Tárgy : [Tajfutas] Fuvar keresése a HK-ra

Sziasztok!
Most döbbentem meg, hogy az illetékes Volán vállalat megszüntette azt a járatát, amit a nevezésem idejekor még kiadott az online menetrend az augusztus hónap hétköznapjaira, tehát a HK teljes időtartamára, és amivel Sásd felől 9:09-kor oda lehetett volna érni Orfűre.
Ezért kérdezem, nincs-e véletlenül valaki, aki naponta megy a versenyre Sásdon keresztül, és onnan el tud juttatni a verseny Orfűi színhelyeire. (Elsősorban a Kaposváriakra gondolok.) A vonatom, amivel utaznék, minden nap 8:16-kor ér Sásdra a menetrend szerint.
Ha így nem oldható meg, akkor az lenne a béta verzió, hogy végig utazok Pécsig, és Pécsről kérek tőletek fuvart a versenyre. Oda 8:51-kor ér az első IC vonat.
Ha egyik megoldás sem lehetséges, akkor sajnálattal le kell mondanom a HK-n való részvételről. Sajnos korai rajtidőket kaptam (06, 44, 32, 32), a rajtmenetek is hosszúak és szintesek. Nagyon jó lett volna az a 9:09-kor odaérő busz. Ahhoz képest csak az 1. napra kellene későbbi rajtidőt kérnem.
(A Volánt azt hiszem hiába perelném az ő jóvoltukból esetleg elvesző nevezési díjam megtérítésének igényével.)
Üdv:Kéri Gerzson


_______________________________________________

Tajfutas mailing list

Tajfutas at lazarus.elte.hu

http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas


--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20170807/44818286/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról