[Tajfutas] Entry nevezés ÉOB F 70 rajtlista

Zentai József jozsef.zentai at gmail.com
2015. Jún. 12., P, 17:41:16 CEST


Szia Gerzson! Sziasztok! 

Akkor én egy átlagon aluli versenyző vagyok, mert regisztrálás ide-vagy oda, én még soha nem tudtam egyesületiként benevezni magam vmely versenyre, ezért inkább, már ahol van, az email nevezést választom. 

A Borsodra is így neveztem,de vkiírásban megadott szállásfoglalási email címre írt levelem (KÉTSZER is) megválaszolatlan maradt, így szállás hiánya miatt én is lemaradok a Borsod kupáról(pedig imég ma is nnen alig 30 km javítottam néhány órát aztán a hőség miatt feladtam -hazahúztam- Holnap ilyen kánikulában már nem vállalom be az egyedüli célzott utazást

Visszatérve az ÉOB levélváltásokra: 

-Látom már Zolikának sem kell a szomszédba menni hülyeségért.

-De engem inkább Zsolt záró mondata mosolyogtatott meg egy kicsit. 
(Ellenőrző bíró= egyetértés a versenybírósággal +- versenyszabályzat ?!)

Popey

---- Original Message ----- 
 From: Kéri Gerzson 
 To: Peics Zsolt 
 Cc: tajfutas at lazarus.elte.hu 
 Sent: Friday, June 12, 2015 4:51 PM
 Subject: Re: [Tajfutas] ÉOB F 70 rajtlista


 Kedves Zsolt, Boxi és Lista!


 Köszönöm a választ, amiből megtudtam, hogy senki semilyen hibát nem követett el. A szpíker eltiltása remélem csak vicc. Nem azt kifogásoltam, hogy nem mondták, hanem azt, hogy nem mondatták be a hangosításon keresztül azt, hogy van egy apró változás. Azt hadd ne én mondjam meg, hogy erre kinek kellett volna gondolnia a rendezők közül.


 Boxi előtt le a kalappal, maximálisan gratulálok neki. Az ugyanis most már teljesen egyértelmű, hogy jogosan indult ezen az ÉOB-n. Csak egy kis ügyetlenség volt tőle, amit elkövetett, nevezetesen az, hogy egyesületen kívüliként került az Entrybe a nevezése. Ha én, egy szürke átlagos szenior versenyző tudom az adminisztrációs felületen keresztül egyesületi nevezés formájában nevezni magamat - minden országos bajnokságra már így nevezek -, akkor bizonyára a sokszoros bajnok Bozán Györgynek is lehetővé teszi az egyesülete, ha Boxi kéri, hogy hadd nevezhesse be magát egyesületi nevezésként a bajnokságokra és esetleg más Entrybe felvitt versenyekre, ahol indulni szeretne.


 Végül, úgy látom, helyesen tettem tavaly, hogy leiratkoztam a levelező listáról. A következő lépésem most az lesz, hogy ismét leiratkozom.


 Üdv:
 Kéri Gerzson

------------------------------------------------------------------------------


 _______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20150612/1a5daf21/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról