[Tajfutas] HOB hírlevelek

Vida Istvan vipisti at vipmail.hu
2013. Jan. 19., Szo, 12:07:37 CET


Minden szükséges információ a versenykiírásban megtalálható, az mtfsz honlapon. ! 
Senkit nem kötelezett a rendezőség a verseny levlistájára, honlapjára felíratkozni! Ez egy plusz lehetőség további ismeretek szerzésére ., stb.
 és NEM TERHELI A LAZARUS levlistát :-). 
Minden megóvható! kivéve a nem beérkezett versenyanyag :-)) mert olvastam ilyet is, hogy ......
ViPi
-- Eredeti üzenet --
Feladó: miklos mets <miklos.mets at gmail.com>Címzett: Nemesházi László <l.nemeshazi at upcmail.hu>, Nemesházi László <l.nemeshazi at upcmail.hu>, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tájékozódási Futásért Egyesület <tajfute at gmail.com>, <romanjanos at tajfute.hu>, <tajfutas at lazarus.elte.hu>Elküldve: 2013. január 13. 8:23Tárgy : Re: [Tajfutas] HOB hírlevelek

Nem tudom mennyit változott a szabályzat, de nem mindenki van rajta a levelező listán sem, úgyhogy a versenyhez szükséges információkat hozzájuk is el kell tudni juttatni írásban . Aki ezt gyorsabban szeretné megkapni /de nem mást/ az már feliratkozott, a tájfutó levelezési listára, és nem vagyok egyedül aki újabb listára sem önként sem kényszerből nem szeretne rákerülni..
 Az általam ismert szabályzat szerint egy versenynek már a kiírását is meg lehet óvni. Szeretném a ellenőrzőbíró álláspontját e témában meghallgatni, pontosabban: olvasni.
MM

2013. január 13. 1:21 Nemesházi László írta, <l.nemeshazi at upcmail.hu>:
        Kedves János! Én nem szeretek hírlevelekre feliratkozni, mert amúgy is kapok elég sok kért és kéretlen levelet, de tisztelettel kérlek, hogy a versennyel kapcsolatos minden információt a versenyszabályzatnak megfelelően tedd közzé! Köszönettel! Nemesházi László       From: egyesuletek-bounces+l.nemeshazi=chello.hu at orienteering.hu [mailto:egyesuletek-bounces+l.nemeshazi=chello.hu at orienteering.hu] On Behalf Of Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tájékozódási Futásért Egyesület
 Sent: Sunday, January 13, 2013 12:12 AM
 To: tajfutas at lazarus.elte.hu; egyesuletek at orienteering.hu
 Subject: HOB hírlevelek       Szia!  Ezt a levelet azért írom, mert a verseny hírlevelére eddig "csak" 23 fő iratkozott fel. hétfőn indul a hírlevél áradat, amit csak azok kapnak meg, akik feliratkoztak rá. Tehát amennyiben indulsz a versenyen vagy ha több információval szeretnél rendelkezni iratkozz fel, mert lemaradhatsz olyan, esetlegesen fontos, információkról, amit később vagy egyáltalán nem fogsz a versenyig megtudni.  A verseny weboldala: http://hob2013.tajfute.hu/           ----------------------------------------------------------  Üdvözlettel,    Román János  HOB2013 versenyelnök  Telefonszám: +36 306 033 232    Email cím: romanjanos at tajfute.hu    ----------------------------------------------------------  Gondoljon a környezetre, mielőtt kinyomtatja ezt az e-mailt.
 Please consider the environment before printing this e-mail.
 
 Figyelem! Jelen üzenet bizalmas információkat, üzleti titkokat és személyes adatokat tartalmazhat, s azt kizárólag annak címzettje ismerheti meg. Az üzenet illetéktelen megismerése, továbbítása, tárolása vagy az azzal végzett bármely más művelet szigorúan tilos és azt a törvény bünteti. Ha jelen üzenetet Ön tévedésből kapta, kérjük, értesítse a feladót e-mailen vagy egyéb módon (KEROMIKA Kft., 4400 Nyíregyháza, Semmelweis utca 13. 1/3., tel.: +36-306-033-232 ), majd törölje a kapott üzenetet. A jelen üzenet küldőjének elektronikus levélcímére való üzenetküldéssel Ön hozzájárul ahhoz, hogy a levél tartalmát a KEROMIKA Kft.-nek a címzetten kívüli kijelölt munkatársa megismerje.               
_______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 

 _______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20130119/7b0105bb/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról