[Tajfutas] Hosszú????

Vida Istvan vipisti at vipmail.hu
2013. Jan. 11., P, 01:01:53 CET


Mit értesz hosszúnak? Samu megírta , hogy a Szenior pályákon még a sörünk sem löttyen ki! Gyakorolj! Vasárnaponként most több pálya is lefutható gyakorlás -képpen.. De márciustól szerdánként is! :-) www-kobanya.tajfutas.hu oldalon bővebben az edzések oldalon! 
Hát könnyebb az indulóktól beszedni a magas díjat, mint munkát feccelni a pályázatokba vagy szponzorok meggyőzésébe! 
Szép napot! :-) ViPi
-- Eredeti üzenet --
Feladó: Szabó László <lacoqa at t-online.hu>Címzett: Kéri Gerzson <gfkeri at gmail.com>, Kéri Gerzson <gfkeri at gmail.com>, Tájfutás lista <tajfutas at lazarus .elte.hu>Elküldve: 2013. január 10. 21:18Tárgy : Re: [Tajfutas] Hogy tudjunk róla4

  Sajnos erre is egyre nehezebb lesz rájátszani, mivel úgy látom, nyomul az a tendencia, hogy nyílt technikás kategóriát már nem írnak ki bizonyos versenyeken, csak nyílt kezdőt. Kezdő vagyis gyerekpályán pedig, gondolom, a jobb szeniorok egyike sem szeret elindulni.
   A munka egy nyílt technikással pont annyi mint bármely más pályával, sőt mivel általában még pótdíjat sem számolnak fel késői nevezésnél relatíve olcsóbb is. Tehát a rendezőknek a normál kategóriák nevezési díját kell annyira megemelni, hogy a verseny önfenntartó legyen! (Milyen szép szó, mostanában gyakran hallom!)  De más szempont is lehet: én pl. még szeretném a nyugdíjas kort elérni, így a HOB+végkimerülés helyett inkább egy nyíltat választok.  szabó laci  From: Kéri Gerzson Sent: Thursday, January 10, 2013 8:24 PM To: Nagy Lajos Cc: Szabó László ; MTFSZ iroda ; Tájfutás lista Subject: Re: [Tajfutas] Hogy tudjunk róla4  Sajnos erre is egyre nehezebb lesz rájátszani, mivel úgy látom, nyomul az a tendencia, hogy nyílt technikás kategóriát már nem írnak ki bizonyos versenyeken, csak nyílt kezdőt. Kezdő vagyis gyerekpályán pedig, gondolom, a jobb szeniorok egyike sem szeret elindulni.

(Most már én is bent hagyom az összes címet a másolatot kap mezőben, miért fáradozzak ezek kitörlésével, ha erre senki más nem figyel, így aztán vannak akik duplán vagy triplán kapják meg az ilyen leveleket.)

(Attól viszont irtózom, hogy az előzmény levelek teljes láncát bent hagyjam, ezért csak Lujiét hagytam, hiszen én az ő utóbbi felvetésére válaszolok.)

Üdv:
Gerzson
 _______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20130111/6a5b1fe8/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról