[Tajfutas] Ripszám: Veszélyhelyzet - na az van!

Molnár Attila amolnar at btfsz.hu
2013. Feb. 5., K, 19:18:10 CET


Legközelebb azt is leírjuk, hogy melyik lábatokat rakjátok előre!
De azt hiszem ez már nem én leszek ...

Mozsár

 ----- Original Message ----- 
 From: Kéri Gerzson 
 To: birofru 
 Cc: tajfutas at lazarus.elte.hu 
 Sent: Tuesday, February 05, 2013 5:29 PM
 Subject: Re: [Tajfutas]Ripszám: Veszélyhelyzet - na az van! szerintem nem is ítélhetők el (bevallom, nem tudom, szerepelt-e a kiírásban).
  Mindezt nem a pálya áthelyezése ellen írtam.
 Nem szerepelt a kiírásban, de még az értesítőben sem, tehát engem is meglepetésként ért az arra való hivatkozás, hogy a térkép mutatta a Szépjuhászné úton futás tiltását. Aki már többször lefutotta a pályát, mi a csudának vitt volna térképet? A jelentkezéskor megnéztem a térképet, hogy lássam, nincs-e véletlenül valami változás a verseny pontjaival. Mivel eszem ágában sem volt a Szépjuhászné úton futni, azzal nem foglalkoztam, hogy van-e a térképen ott valamilyen tiltó jel.

 Évek óta foglalkoztat, hogy esetleg meg lehetett volna (lehetne) figyelni a vonatok mozgását, azt, hogy januári vasárnapokon a délelőtti órákban az egyik és a másik irányból mikor érnek a két hídhoz, valamint a kritikus kereszteződésekhez, s ezt papírra vetve szórólap formájában sokszorosítani a résztvevők számára. Akkor futósebességétől függően ki-ki megválaszthatná úgy a rajtidejét (szükség esetén módosíthatná tervezett útvonalát is), hogy lehetőleg sehol ne zavarja a gyermekvasút vonatait. Figyelni persze akkor is kell, mert szoktak lenni rendkívüli nosztalgia vonatok, valamint pályafenntartási munka céljára beállított vonatok. (Az előbbiek jellemzően hétvégén, bár télen nemigen, az utóbbiak jellemzően inkább munkanapokon.) Nekem speciel mindig sikerült elkerülni a vonatok zavarását, amikor egész órakor, vagy kicsivel előbb rajtoltam.

 Az is eszembe jutott, hogy hétfői napokon a gyermekvasút nem közlekedik, de nyilván nem volna jó ötlet javasolni, hogy ezentúl vasárnap helyett hétfőn legyen a verseny.

 Üdv:
 Kéri Gerzson
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20130205/0678da37/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról