[Tajfutas] Bp. éjszakai rangsorpontosdi

Oszlovics Ádám oszibkv at freemail.hu
2012. Júl. 9., H, 23:53:20 CEST


Ahoj!

Amint lesz egy kis időm, meg fogom csinálni. Higgyétek el, nem felejtettem el, kicsit zavar is a dolog, hiszen még a Tájolóban is azt írták, hogy "megérdemelték a sörpénzt". Szóval tényleg illene...

Szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni, aki a fenti verseny rangsorpontjainak hivatalos közzétételének hiánya miatt időről-időre hánykolódik az ágyában az álmatlanságtól.

Aki meg tényleg rá van kattanva erre az önámító rangsorpontra, az akár magának is kiszámíthatná. Egyetlen eredménye az egésznek, hogy megszületik belőle a következő évi alaplista, egyébként nem sok teteje van.

Gerzson, neked, mint matematikusnak azon kéne fáradoznod, hogy elősegítsd az elvi hibás számítás jobbátételét, ne pedig számonkérd egy muszájból RR kisverseny pontjait.
Azét a versenyét, amin azért (is) csúszott a rajt, mert a kedves indulók nem bírtak klubonként jelentkezni, hanem 3Sz jelleggel egyenként fizették a nevdíjat, szóval eleve legagyizták a "bajnokságot" de ezzel végülis nem is volt baj, mert rugalmasan megoldottuk.
Az, hogy még nullidő után is próbáltak helyszíni nevezni, azt végülis bóknak vettük :-)

Viszont szeretném megjegyezni, hogy én igencsak örvendeznék, ha valahogy megemberelné magát a tájfutó közösség és ha egy x fős versenyen mondjuk 8 és 10 között lehet jelentkezni, akkor a részvevők 60%-a ne 10 előtt 20 perccel érkezzen meg a parkolóba, ezzel is tiszteletben tartani a rendezők munkáját.

Innen kívánva jó éjszakát:
É 46°46'00"
K 17°13'45"

Béke
Oszi



További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról