[Tajfutas] Bajnokságok egyáltalán

Vida Istvan vipisti at vipmail.hu
2012. Jan. 24., K, 11:27:16 CET


Talán akkor elfogadható lenne, ha olyan kategóriánkénti (AHOL INDULHATOTT VOLNA!!) értékelés lenne: Ha ugyanazon a pályán megy FN21, 35, .......60, 65.(nők, férfiak) akkor eredménye jelenjen meg minden egyes kategóriában!
Utoljára a / még értékelhető / saját versenykategóriájában . És ez egyből RANGSORT IS AD :-) S a rendezőknek csak egy pályát kell kirakni ,:-)
Pisti
-- Eredeti üzenet --
Feladó: Hegedüs Ábel <abel .terkep at chello.hu>Címzett: Gombkötő Péter <Gombkoto.Peter at ybl.szie.hu>, Gombkötő Péter <Gombkoto.Peter at ybl.szie.hu>, László Kaján <oldkajla at gmail.com>, tajfutas at lazarus.elte.huElküldve: 2012. január 23. 18:30Tárgy : Re: [Tajfutas] Bajnokságok egyáltalán

  Ezt már régen feltalálták, a Brit szigeteken például színkódos versenyeknek hívják. Ott (és még jó pár országban) ez már a számítógáp előtti korban is remekül üzemelt A magyar mezőnyt viszont (egyelőre úgy tűnik) lehetetlen lenevelni a kategóriánkénti versenyzésről, még szerdánként sem.  Ábel -----  Original Message -----   From:  "Gombkötő Péter"  To: László Kaján  Cc: tajfutas at lazarus.elte.hu  Sent: Monday, January 23, 2012 3:16  PM  Subject: Re: [Tajfutas] Bajnokságok  egyáltalán  
Sziasztok!

Mi, szeniorok a pályahosszakon kívül még azt  is megtapasztaljuk, hogy az életkorunk növekedésével együtt szellemi  leépülésünket is feltételezik (legalábbis jó néhány versenyen, üdítő kivétel  volt pl. a tavaly őszi Boróka). Megoldásként a bajnokságok és országos  rangsorolók kivételével újból a régi vesszőparipámat veszem elő:
Felesleges  ez a sok kategória - férfiaknak, nőknek 5 évenként, úgyis sokat összevonnak,  legyen 3 - 4 különböző hosszúságú pálya, technikás és könnyű (kezdő)  kivitelben, és mindenki ott indul, ahol éppen fizikailag és technikailag  megfelelő a felkészültsége. Ehhez persze a rendezőknek előre közölni kellene a  (várható) pályaadatokat . A kevesebb pálya miatt a helyszíni nevezések sem  jelentenének akkora gondot. Rangsorpontot pedig csak a bajnokságokon és  országos rangsorolókon lehetne szerezni.
A számítógépek korában már az sem  jelenthet nehézséget, hogy a pályánkénti eredményeket a verseny után nemek és  életkor szerint szétbontsuk, és így is közzé tegyük.

Oldgombi 
 _______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20120124/a99128a6/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról