[Tajfutas] Hogy tudjunk róla 2 (Holt szezon)

Zentai József jozsef.zentai at gmail.com
2012. Dec. 13., Cs, 14:39:45 CET



Sífutóink  ........................,kiegészítésként annyit. Ildi sokoldalúságában a tájékozódási futás is benne van (Salg. Dornyay) tehát jelen esetben a fenti versenyen két tájékozódási futó hölgy,sífutó állt rajthoz. Hajrá csajok!

2012.12.03.A hétvégén Seefeldben rendeztek FIS versenyt a sífutók számára. A magyar csapatból Kónya Ádám teljesítménye kiemelkedett, de Tagscherer Imre, Papp Ildikó és Simon Ágnes is helytállt.

Csúr Attila értékelte a versenyzők hétvégi teljesítményét.

" Ádám elég jól futott mindkét versenynapon, bár vasárnap Imi megverte őt. Azon a napon egyébként a többiek is szépen helytálltak. Imre 119 pontot futott, ami igen jó teljesítmény, és a lányok- Ildi és Ági- is egyéni legjobb pontjukat érték el.

Ami az idei célokat illeti: Ádám tekintetében elsősorban az U23-as Világbajnokság és a felnőtt vb a két fő esemény. Azt szeretnénk, ha ezeken egyéni legjobbját lenne képes nyújtani. Hosszabb távon pedig az olimpiai A szint elérése lehet Kónya Ádám fő célja, amelyre 2014 januárjáig van lehetősége.

Imi, Ildi és Ági szintén az olimpiai kvalifikációs szint elérésére törekszik. A lányok esetében reálisan csak B szintben gondolkodhatunk, de 200 ponton belüli átlagot szeretnénk elérni, Imi esetében szintén elérhetőnek tartom az A szintet is, a tavalyi szezon során egyedül ő futott az A szintet jelentő A ponton belül...
Természetesen Imi Ildi és Ági számára is a val di fiemmei vb a szezon fő eseménye. Az ő esetükben is az egyéni legjobb közelében teljesítés a célkitűzés.

Elsősorban februárra-márciusra szeretnénk a formánkat időzíteni, a decemberi versenyeket felkészülési állomásoknak tekintjük, ennek tükrében a hétvégi seefeldi eredményekkel elégedettek vagyunk, jó alapot jelentenek a további építkezéshez."

A seefeldi verseny eredményei




http://www.fis-ski.com/uk/604/610.html?sector=CC&competitorid=171213&raceid=20794

Popey
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20121213/da243f8b/attachment.html>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: 1e46d24a0.jpg
Type: image/jpeg
Size: 3410 bytes
Desc: nem elérhető
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20121213/da243f8b/attachment.jpg>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról