[Tajfutas] OTD

Kovács Gábor borea at is.hu
2011. Május. 23., H, 13:33:02 CEST


Sziasztok!

Annyit még mindenképpen megérdemelnek pluszban a rendezők dicséretként, hogy az egyik legnehezebb rendezéstechnikai feladatot oldották meg sikerrel a Diákolimpián. Két nap alatt 3 futamot, ilyen szoros időrendben, teljesen eltérő helyszíneken megrendezni igen nagy kihívás. Mindezt úgy, hogy mellette még kísérő versenyt is rendeztek, péntek este prológot is csináltak, a sprintre külön bemelegítő térképet kaptunk, pazar eredményhirdetés volt, stb. 
Köszönjük!

Kovács Gábor


From: Kéri Gerzson 
Sent: Monday, May 23, 2011 1:12 PM
To: tajfutas at lazarus.elte.hu 
Subject: Re: [Tajfutas] OTD


Azt hiszem, valóban ez volt az utóbbi évek legszínvonalasabban rendezett tájfutó diákolimpiája. Hadd ne ismételjem a részleteket, de csatlakozom a mások által tett dicséretekhez. Inkább a kísérő versenyhez szeretnék még bővebben hozzászólni.

Szép sorozat indult be: Gyöngyössolymoson, Ágasegyházán, Nagykanizsa térségében is nagyon szép és jó pályákat kaptunk. Sajnálhatják, akik nem jöttek el erre a Zala Kupára. Lehet, hogy ha országos rangsorolóként lett volna meghirdetve (változatlan nevezési díjjal) akkor nagyobb lett volna az érdeklődés!? A versenyek színvonalát tekintve ez nem regionális verseny volt. A normáltávú verseny igazán technikás pályáinak még kiemelt rangsoroló versenyként sem kellett volna szégyenkezniük. Az erdészet intenzív tevékenysége tovább fokozta a nehézséget: tájékozódás szempontjából szerintem nem volt most zavaró, de lassította a futást, haladást.
.
Végül egy segítő szándékú kritikai észrevétel a rövidtávú verseny térképével kapcsolatban. A kerítések tüskéi nagyon rosszul látszottak, ezek számomra alacsony falaknak tűntek, amíg közel nem értem. A fő rendezvény, a diákolimpia viszonyában ezt sem lehet kifogásolni, mert fiatal szemeknek bizonyára nem okozott gondot. A szeniorok közül viszont mások is panaszolták.

Üdvözlettel:
Kéri Gerzson



--------------------------------------------------------------------------------


_______________________________________________
Tajfutas mailing list
Tajfutas at lazarus.elte.hu
http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20110523/b5f8af2b/attachment.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról