[Tajfutas] HOB mezőnyrajttal? - 3x3-as váltó az idén is!

Kovács Gábor borea at is.hu
2011. Ápr. 5., K, 18:40:22 CEST


Sziasztok!

Aki szeretne a közeljövőben egy látványos váltóversenyen részt venni, annak ajánljuk figyelmébe a Nógrád Nagydíj váltóversenyét, amit idén is 3x3 fős formában rendezünk meg. A pályák első fele a tavalyi ROB döntő rajtjának környékén vezet, az átfutópont utáni kis kör pedig a célterületen kifejezetten erre a versenyre mesterséges objektumokkal (kordonkötelek, sátrak, transzparensek, stb.) kialakított "terepen" lesz. Ez a szakasz a célból végig figyelemmel kísérhető. 
    Emellett a váltó előtti rövidtávú futamra és a másnapi normáltávra is szeretettel várunk mindenkit április 30-án és május 1-én! További információk: http://nogradnagydij.hu/2011/

SDS és BBB rendezők


From: Kiácz Bence 
Sent: Tuesday, April 05, 2011 1:25 PM
To: Kelemen János (netquick) ; tajfutas at lazarus.elte.hu 
Subject: Re: [Tajfutas] HOB mezőnyrajttal?


Sítájfutásban már évek óta EB-VB program egy tömegrajtos egyéni szám, többnyire a hosszútáv. Ez most már évek óta nagyon izgalmas és látványos versenyeket hoz a több cél melletti átfutással és a GPS követéssel. Idéntől pedig az igen látványos sprintváltó is VB szám lett, amely két fős és minden tag háromszor fut kb. 10 perces köröket. Általában a sítájfutás a "kísérleti nyúl" és utána kerülnek ezek a számok is lassan bevezezésre, pár év elcsúszással a gyalogosoknál is.

Bence
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20110405/5504a175/attachment.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról