[Tajfutas] Fwd: ROB sprint döntő ?

Vida Istvan vipisti at vipmail.hu
2010. Sze. 8., Sze, 12:27:03 CEST


A KÉRDÉSRE AZ ÉRDEKELT saját részről reméljük választ ad, MA 18 órakor megtudjuk a Tabáni Spari báltermében a Tájfutó Vitézek Találkozóján, ahova a BOXI meghívta a VB-n szerpelteket. (Lásd: Boxi levél!) Gondolom a Fanni is ott lesz! Akit az Ő válasza is érdekel , jőjjön el.
Szép napot! ViPi

-- Eredeti üzenet --
Feladó: Kelemen János (netquick) <nemelek at netquick.hu>Címzett: tajfutas at lazarus.elte.hu, tajfutas at lazarus.elte.huElküldve: 2010. szeptember 7. 21:58Tárgy : [Tajfutas] ROB sprint döntő ?

   Szia Miklós, A reggeli órákban klubtársad keresett meg minket a  listán fotók ügyében. Adtam neki infókat és megkérdeztem Őt: Fanni esete érdekel? Igen?  Engem is.    Négy oldalról: 1. Mi járt Fanni fejében amikor elment a pont mellett?  Láthatóan már a "szalagozás" közepén többször a térképre pillantva a következő  átmenetre koncentrált. Annak az információit próbálta begyűjteni. A közönséget  kizárta. Oda sem pillantott a pontra és a rá várakozó fotósokra sem. Pedig  a fényképezőgépeink nem rá, hanem a pontra irányultak. Vártuk, hogy  befusson a képbe, hogy le tudjuk fotózni. A pont ugyanúgy volt "takarásban" az ő  esetében is, mint az előtte átfutóknál. A nézőközönség, drukkerek, fotósok száma  nem változott meg számottevően az általad említett időpontok  között . 2. Korrekt volt-e a szalagozás kiépítése, és jelölése a  térképen? 3. Nekünk nézőknek mit kellett volna tennünk? Volt egy néző,  aki utána kiáltott Fanninak, de nem hallotta meg a hangját.  4. Hol voltak a legjobb magyar női versenyző  klubtársai?   Jó oknyomozást Janó   Az első kérdésre Fanni, a másodikra a Rendezők és az  ellenőrzőbíró, a harmadikra a nézők, a negyedikre pedig Ti magatok tudjátok  megadni a választ.     
Ellenben a PVSK a ROB on taktikával nyert egy    plusz pontot, és dobogót amikor az átfutónál nem figyelők egy részét hangosan    figyelmeztetik a pontfogásra, míg mások esetén bölcsen hallgatnak. Tudom nekem    is oda kellett volna mennem, és lenne plusz 10 bajnoki pontunk    :-(
MM

 _______________________________________________
 Tajfutas mailing list
 Tajfutas at lazarus.elte.hu
 http://lazarus.elte.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/tajfutas
 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20100908/f6c9a6e9/attachment.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról