[Tajfutas] múlt

Gerzsényi Zsolt zsolt at gerzsenyi.hu
2010. Dec. 31., P, 09:25:05 CET


Sziasztok!

 

Én is érintve voltam ebben a „balhéban”.

 

Ha jól emlékszem Szaki rajtolt elsőnek – ebben nem vagyok biztos, de az első induló még jó térképpel indult -, én másodiknak kb. 3-4 mp hátránnyal, és utánam a többiek szintén kis különbséggel. Mivel kicsi volt a különbség, tuti ugyanabból a „tasakból” vettem el a térképet, amiből az előttem rajtoló. Érdekesség, hogy a rossz térképek felvétele egészen addig tartott, amíg valaki – talán Erdélyi Krisztián, kb. 8. rajtoló – észlelte a hibát, és visszament a rajtba, jelezni ezt a személyzetnek…

 

A Gyuri által említetteken kívül én még Martinra emlékszem a pórul jártak közül.

 

G.Zs.

 

From: tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu [mailto:tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu] On Behalf Of Kelemen János (netquick)
Sent: Thursday, December 30, 2010 9:49 PM
To: tajfutas at lazarus.elte.hu
Subject: Re: [Tajfutas] múlt

 

Hátha van akkori rendező, rajtbíró is vonalban. (Valamelyik tv csatornán fut vagy futott egy "Döglött akták." c. filmsorozat.)

Öntsünk végre tiszta vizet a pohárba.

Janó

 

ui: várom a további jobbnál jobb, rólam készült fotókat. Kb. 1979-80-ra taksálom én is BS képeit. Pápai Jancsika váltja Kovács László doktort a 4. képen. 

Golyó, a lányos képű vagány. Nemcsoda, hogy rendszeresen elkérték tőle a személyigazolványát, amikor sört rendelt az étteremben, főiskolás korában.

----- Original Message ----- 

From: Pavlovics György <mailto:pavlovics at smtfsz.hu>  

Cc: Tájfutó levelező lista <mailto:tajfutas at lazarus.elte.hu>  

Sent: Thursday, December 30, 2010 8:31 PM

Subject: Re: [Tajfutas] múlt

 

Én sajnos benne voltam ebben az ügyben. (akiket még az edzésnaplóm alapján azonosítani tudtam: Molnár Tibi és Knuth Ábel, mint póruljárt versenyzők)
A 2.-és 9. hely között (3 percen belül)  kifutott "taknyos" emberekből 6 futott rossz térképpel. Valószínűleg mindannyian "tévedtünk a térképfelvételnél", utána viszont már senki sem tévedett, és a többi kategóriában sem.......
Szóval nonszensz. Igaz, hogy nekünk kellett volna megnézni, hogy mi van a térképre írva ahelyett, hogy futni kezdünk, de az is igaz, hogy a 17-es kategória fakkjába nem kellett volna belerakni a 19-es térképeket...  :-) 
Hogy a célban milyen hangnemben beszéltünk, arra már nem emlékszem, de valószínűleg Medo bácsinak abban igaza volt, hogy nem voltunk szalonképesek...

Fátylat rá, azóta már számtalan hibátlan Mecsek- kupán voltunk- és ez az emlék is már megszépült.

Pavlovics György

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20101231/7266fc59/attachment.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról