[Tajfutas] múlt

Kelemen János (netquick) nemelek at netquick.hu
2010. Dec. 30., Cs, 21:48:47 CET


Hátha van akkori rendező, rajtbíró is vonalban. (Valamelyik tv csatornán fut vagy futott egy "Döglött akták." c. filmsorozat.)
Öntsünk végre tiszta vizet a pohárba.
Janó

ui: várom a további jobbnál jobb, rólam készült fotókat. Kb. 1979-80-ra taksálom én is BS képeit. Pápai Jancsika váltja Kovács László doktort a 4. képen. 
Golyó, a lányos képű vagány. Nemcsoda, hogy rendszeresen elkérték tőle a személyigazolványát, amikor sört rendelt az étteremben, főiskolás korában.
 ----- Original Message ----- 
 From: Pavlovics György 
 Cc: Tájfutó levelező lista 
 Sent: Thursday, December 30, 2010 8:31 PM
 Subject: Re: [Tajfutas] múlt


 Én sajnos benne voltam ebben az ügyben. (akiket még az edzésnaplóm alapján azonosítani tudtam: Molnár Tibi és Knuth Ábel, mint póruljárt versenyzők)
 A 2.-és 9. hely között (3 percen belül) kifutott "taknyos" emberekből 6 futott rossz térképpel. Valószínűleg mindannyian "tévedtünk a térképfelvételnél", utána viszont már senki sem tévedett, és a többi kategóriában sem.......
 Szóval nonszensz. Igaz, hogy nekünk kellett volna megnézni, hogy mi van a térképre írva ahelyett, hogy futni kezdünk, de az is igaz, hogy a 17-es kategória fakkjába nem kellett volna belerakni a 19-es térképeket... :-) 
 Hogy a célban milyen hangnemben beszéltünk, arra már nem emlékszem, de valószínűleg Medo bácsinak abban igaza volt, hogy nem voltunk szalonképesek...

 Fátylat rá, azóta már számtalan hibátlan Mecsek- kupán voltunk- és ez az emlék is már megszépült.

 Pavlovics György

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20101230/178fcc0f/attachment.htm>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról