[Phd] ICC 2021 regisztráció

Dr. Zentai László laszlo.zentai at elte.hu
2021. Júl. 27., K, 16:54:52 CEST


Kedves Doktoranduszok!

Dékán úr ugyan anyagilag támogatja az ICC 2021-en való részvételünket, de preferálja az online részvételt (akinél lehetséges ott EFOP, TKP forrásból, de a forrással ráérünk egy kicsit később is foglalkozni). 
Mivel a szerzők számára VIII. 20. a regisztrációs határidő (ide értve a befizetést is), így ideje elkezdeni az ezzel kapcsolatos szervezést, már csak azért is, mert Kinga VIII. 6-a után szabadságon lesz és addig a támogatáshoz szükséges szerződéseket is el kell készíteni és alá is kell íratni. 
A jelenléti regisztrációs díj doktoranduszoknak, hallgatóknak 290 EUR, a távolléti 150 EUR. A jelenléti résztvevők esetén természetesen még van szállás és utazási költség is. De most egyelőre csak a regisztrációs díj befizetésére koncentrálunk.
Talán még később is lesz arra lehetőség, hogy a járványhelyzet esetleges javulásával az online regisztrációt jelenlétivé lehet alakítani (én a szeptemberi ICA elnökségi ülésen ezt mindenképpen fogom javasolni az olasz rendezőknek).

Néhány kitétel:
1. Azon hallgatók esetében, akik képzési formát váltanak (például végzős MSc-sből doktorandusz) sajnos nem tudjuk most elintézni a regisztrációt, hiszen nekik nincs folytonos jogviszonyuk az egyetemmel. Ez nem akkora probléma a konferencia programja szempontjából, mert az ő cikkük, kivonatuk olyan oktató társszerzőkkel közös, akiket tudunk online regisztrálni, így a programba bekerülhetnek.
2. Ha esetleg egyes esetekben majd mégiscsak engedélyezi dékán úr a jelenléti részvételt (és biztosítja az ehhez szükséges további anyagiakat is) minden ilyen résztvevőnek ki kell tölteni a mellékelt felelősségvállalási nyilatkozatot, amelyben például a teljes oltottságról is nyilatkozik (ez már csak azért is lényeges, mert uniós digitális COVID igazolvány nélkül az olaszok sem engednének be karantén nélkül). A nyilatkozat azt is jelenti, hogy az egyetem nem vállalja az esetlegesen felmerülő plusz költségeket (pl. karantén esetén).
3. Fontos az, hogy lehetőleg minél több beküldött és elfogadott tanulmány és kivonat bekerüljön a programba, ehhez az szükséges, hogy legalább az egyik szerző regisztrálva legyen VIII. 20-ig. Alapáron tudunk további résztvevőket (pl. a közben beiratkozott hallgatókat is) regisztrálni IX. 17-ig. Így maga a regisztráció is szükségszerűen két körben fog megvalósulni (most és szeptemberben). 
4. Egyelőre a kivonatokkal kapcsolatos bíráló értékelések még nem nagyon érkeztek meg (elvileg VII. 30-ig kellene ezeket az értékeléseket megkapni, sőt az esetlegesen tanulmánnyá kibővített szöveget is feltölteni). Kérem, hogy aki már kapott elfogadó nyilatkozatot az abstractjával kapcsolatban, küldje el nekem. Csak olyan résztvevőt tudunk regisztrálni, akinek van elfogadott anyaga.

Kérem a doktoranduszok mielőbbi visszajelzését azzal kapcsolatban, hogy vállalják-e az online részvételt, vagy mindenképpen személyesen szeretnének jelen lenni a konferencián, esetleg nem akarnak semmilyen formában regisztrálni, mert valamelyik társszerző majd megtartja az előadást. 
Aki szeretné az online regisztrációt elvégezni, kérem várja meg az ezzel kapcsolatos visszaigazolásomat és utána egyénileg végezze el a regisztrációt (az online lehetőséget választva). Fontos, hogy fizetési módnak a banki átutalást válassza és számlázási információkkal kapcsoltban a mellékelt zentai-registration.pdf-ben lévő adatokat (cím, VAT number) írja majd be.
Gyors visszajelzést kérek!

Üdvözlettel:

PS. I will send a separate (English language message) to Malak and Anja.


Zentai László térképész, intézetigazgató egyetemi tanár
ELTE Térképtudományi és Geoinformatikai Intézet
1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A
Tel: 3722500/6723, 3722975, fax: 3722951 - http://lazarus.elte.hu

--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: felelossegvallalas_utazas_v.docx
Type: application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document
Size: 13763 bytes
Desc: felelossegvallalas_utazas_v.docx
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/phd/attachments/20210727/02c7de02/attachment-0001.docx>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: zentai-registration.pdf
Type: application/pdf
Size: 94586 bytes
Desc: zentai-registration.pdf
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/phd/attachments/20210727/02c7de02/attachment-0001.pdf>


További információk a(z) Phd levelezőlistáról