[Hallgato] CASSINI Hackathon =?UTF-8?Q?toborz=C3=A1s_?=-=?UTF-8?Q?_=C3=9Aj_helysz=C3=ADn?=!

Kovács Béla climbela at map.elte.hu
2023. Már. 3., P, 09:36:50 CET


Tisztelt Hölgyem/Uram!

A Design Terminál szervezi idén is CASSINI Hackathont, mely kezdeményezés célja, hogy innovatív ötletek felkutatásával járuljon hozzá az európai űrprogramok sikeréhez. A hackathonok (ötletversenyek) vállalkozó kedvű fiatalokat céloznak meg, akik előre meghatározott kihívásokra keresnek a program során megoldásokat európai űrtechnológiák segítségével, mint például a navigáció vagy földmegyfigyelés.

A március 24-26-ai hackathon során Európa védelmi képességeit erősítő megoldásokat keresünk, melyek növelni tudják egy ország nemzetbiztonságát. A résztvevő csapatoknak három előre megadott kihívás egyikére kell kidolgozniuk egy innovatív megoldási javaslatot angol nyelven. A kihívások a terepközi mobilitás, a tengeri fenyegetések és kritikus infrastruktúra védelme és a katasztrófahelyzetek enyhítése témáit dolgozzák fel. Az idei hackathon helyszíne az Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Campusa.

Eseményünkre kiemelten és célzottan keressük a képzett, innovációs folyamatokban motivált résztvevőket. A toborzási folyamatban, a jelenlegi és alumni hallgatók és tagok elérésében szeretnénk a segítségüket kérni. Az alábbi link alatt található egy magyar (mellékletként csatolva) és angol nyelvű toborzási csomag, melyben az intézmény felületein szabadon osztható és kiküldhető közösségi média és hírlevél sablonszövegeket találhatnak, illetve képi illusztrációkat.

Miért érdemes megosztaniuk a felhívást? 🌍

  Üzleti készségeket fejlesztő workshopokon való részvétel  A nyertes csapat bekerül egy EU-s szintű pitch versenyre  Értékes kapcsolatokra tehetnek szert a résztvevők, mi során megismerkedhetnek mentorainkkal és kiemelt iparági szereplőkkel

További információk a Hackathon honlapján https://hackathons.cassini.eu/ és a Design Terminal közösségi média csatornáin találhatóak, vagy a CASSINI Hackathon jelentkezési felületén. Az alábbi link alatt lehet regisztrálni: https://taikai.network/cassinihackathons/hackathons/defence-security/overview .

A toborzási csomag link alatt található egy általános tájékoztató is a Hackathonról, amelyben részletesebb információkat találnak a programról.

Előre is köszönjük, amennyiben fentiekben támogatni tudják a projektet, illetve összekötnek minket releváns intézményekkel és esetleges egyéni érdeklődőkkel! Kérdés esetén állok rendelkezésükre!

Köszönettel,

Hanson Sophia

Hanson Sophia

projekt menedzser

Design Terminal

H-1122 Budapest, Székács utca 29.

sophia.hanson at designterminal.org

00 36 30 696 2071
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.png
Type: image/png
Size: 36356 bytes
Desc: image001.png
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/hallgato/attachments/20230303/d62dc1ad/attachment-0001.png>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: CASSINI Hackathon - magyar toborzási csomag.zip
Type: application/zip
Size: 2506230 bytes
Desc: CASSINI Hackathon - magyar toborzási csomag.zip
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/hallgato/attachments/20230303/d62dc1ad/attachment-0001.zip>


További információk a(z) Hallgato levelezőlistáról