[Hallgato] bécsi konferencia

Dr. Zentai László laszlo.zentai at elte.hu
2022. Május. 9., H, 17:00:58 CEST


Tisztelt Kollégák, Hallgatók!

Kérem, hogy minden érintett, aki küldött előadást a szeptemberi bécsi EuroCarto konferenciára küldje el nekem az abstractot vagy az előadást.
Mivel V. 31. a regisztrációs határidő a szerzőknek (és ez az early bird határidő is), így elég rövid idő alatt kell elintéznünk a regisztrációs díjak befizetését (és egyelőre még azt sem tudjuk, hogy kinek az előadását fogadták el). A rendezők azt ígérték, hogy kb. két héten belül mindenki esetében megszületik a döntés az elfogadásról.
Akiktől nem kapok visszajelzést, azokat nem fogjuk tudni figyelembe venni és saját maguknak kell majd fizetni a regisztrációs díjat. Határidő: V. 11.

Üdvözlettel:
-----------------------------------------------
Dear Colleagues, Students!

Please send me the abstract or the full paper of all those who have sent a paper to the EuroCarto conference in Vienna in September.
As the deadline for registration of authors is 31st May (and this is also the early bird deadline), we have to arrange payment of registration fees in a very short time (and we don't even know yet whose papers have been accepted). The organisers have promised that a decision on acceptance will be made for everyone within about two weeks.
Those I do not hear from will not be considered and will have to pay their own registration fee. Deadline: 11 May.

Prof. László Zentai, Director
Institute of Cartography and Geoinformatics
H-1117 Budapest, Pazmany Peter setany 1/A, Hungary
Tel: (36)-1-3722975, fax: 3722951 - http://lazarus.elte.hu/




További információk a(z) Hallgato levelezőlistáról