Fwd: Fw: [KATALIST] pályázat

Valyon Nora vajcsika at freemail.hu
2008. Ápr. 7., H, 19:58:09 CEST


Szep estet Mindenkinek!

1-2 hete megprobaltam atkuldeni ezt a palyazati felhivast, de csak most tudatosult bennem, hogy nem sikerult. Igy ha valakinek szimpatikus lenne ez az allas, igyekezzen elkuldeni az oneletrajzat, mert nincs sok ideje a hataridoig!

Udv,
Nora



---------- Eredeti üzenet ----------
Dátum: 2008. ápr. 07. Hétfő 19:43:25
Feladó: Nora Valyon <vajcsika at gmail.com>

Címzett: vajcsika at freemail.hu

Tárgy: Fwd: Fw: [KATALIST] pályázat



> 
>  Pályázati felhívásAz Országos Széchényi Könyvtár pályázatot hirdet a Térképtár könyvtárosi munkakörénekbetöltésére. Az állás határozatlan időre szól, teljes elfoglaltságban.Feladat: A Tár olvasószolgálati tevékenységének ellátása a modern és a régi térképek vonatkozásában.Feltételek: Felsőfokú térképész/geográfus végzettség vagy történész végzettség felsőfokú latin nyelvtudással, min. középfokú könyvtárosi végzettség megléte vagy megszerzése feltétel,1-3 éves szakmai tapasztalat, büntetlen előélet. Besorolás, bérezés a Kjt. ill. megegyezés szerint.Az álláshely legkorábban 2008. május 5-én tölthető be.A pályázathoz csatolni kell az önéletrajzot, a végzettséget igazoló okirat, a nyelvvizsga-bizonyítvány másolatát.A büntetlen előéletet igazoló erkölcsi bizonyítványt a nyertes pályázó a kinevezés előttköteles becsatolni. A pályázatot zárt borítékban, 2008. április 18-ig Dr. Plihál Katalin osztályvezetőnek címezve kell benyújtani.(1827 Budapest, Budavári Palota "F" épület).A pályázatok elbírálásafolyamatosan történik, a nyertes pályázó személyéről 2008. április 25-ig az intézmény főigazgatója dönt.A pályázókat az eredményről értesítjük.A pályázat elkészítéséhez további információ Szénási Péternétől a 224-3708-as számon kérhető.Dr. Monok István főigazgató_______________________________________________
> Katalist mailing list
> Katalist at listserv.iif.hu
> http://listserv.niif.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/katalist
>  "ad">
 

Never miss a thing. Make Yahoo your homepage.  

 





________________________________________________________
Papírképek akár ingyen! Digitális fényképezőgépek már 5000 Ft ajándék fotókidolgozással a FotoMarket Online Fotóáruházban! 
http://ad.adverticum.net/b/cl,1,6022,99786,162268/click.prm
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: http://lazarus.elte.hu/pipermail/hallgato/attachments/20080407/1e4467da/attachment.htm 


További információk a(z) Hallgato levelezőlistáról