Fw: pályázati felhívá s

HORVATH Ildiko ildi at map.elte.hu
2006. Feb. 15., Sze, 16:34:43 CET


---------- Forwarded Message -----------
From: "Zentai Laszlo" <zetor at ludens.elte.hu> 
To: "Titkarsag" <terktud at ludens.elte.hu> 
Sent: Wed, 15 Feb 2006 13:34:18 +0100 
Subject: Fw: pályázati felhívás

Kerlek terjeszd!

 

Zetor

 

----- Original Message -----

From: Michael Lyons HAESF

To: Undisclosed-Recipient:;

Sent: Wednesday, February 15, 2006 1:00 PM

Subject: Re: pályázati felhívás

  Hungarian-American Enterprise Scholarship Fund

www.haesf.org

E-mail: info at haesf.org

 

 

Tisztelt Uram/Asszonyom!

 

 

             Azért fordulok levelemmel Önhöz, mert egy új pályázati lehetőségre szeretném felhívni a figyelmét. A Magyar-Amerikai Vállalkozási Alap (HAESF), korábbi sikereire való tekintettel, új ösztöndíj programot hoz létre.

 

A HAESF immár két éve sikeresen működő programjai mellett, ebben a fordulóban először lehet támogatást nyerni az Egyesült Államokban végzendő graduális tánulmányokra is. A Graduate Scholarship elnevezésű ösztöndíj támogatásával Magyarország legfelkészültebb fiataljai megszerezhetik szakterületük legmagasabb képzési fokozatát, vagy egyéb professzionális képzésben vehetnek részt egy akkreditált amerikai felsőoktatási intézményben.

                        

             A Magyar-Amerikai Vállalkozási Ösztöndíj Alap két eddigi programjának egyike – az Undegraduate Fellowship – továbbra is lehetőséget nyújt diploma előtt álló vagy frissen diplomázott magyar fiataloknak, hogy az Egyesült Államokban szakmai gyakorlaton vehessenek részt. Az ösztöndíj nyertesei anyagi támogatásban is részesülnek, amely – egy 12 hónapos program esetében – akár 25 ezer dollár is lehet. Az ösztöndíj színvonalát és pályázóink felkészültségét fémjelzi, hogy olyan neves szervezeteknél és cégeknél helyeztünk el hallgatókat, mint a NASA, az Exxon Mobil, vagy a Boston Consulting Group.

                        

             A HAESF Senior Leaders and Scholars Fellowship program keretében pedig magyar szakemberek számára nyílik lehetőség arra, hogy a tengerentúlon kutatómunkát végezzenek, vagy új szakmai tapasztalatokra tegyenek szert. Az ő számukra az elnyerhető anyagi támogatás összege akár az 50 ezer dollárt is elérheti. Az a tény, hogy az elmúlt fordulóban a jelentkezők száma az előző fordulókhoz képest megduplázódott, igazolja e program sikerét.

 

Az ösztöndíj odaítélésénél a fő szempont, hogy a hazatérő pályázó az Amerikában szerzett tapasztalataival milyen mértékben tud majd hozzájárulni Magyarország fejlődéséhez. A Graduate Scholarship jelentkezési határideje: 2006 április 15. Az Undergraduate és Senior pályázatokat pedig április 1-ig kell benyújtani.

            

 

További részletes információkhoz juthat weboldalunkról (www.haesf.org).

 

Abban kérem segítségét, hogy járuljon hozzá, hogy saját hirdetőfórumaikon keresztül is minél szélesebb körben válhasson ismertté az új ösztöndíjakra való pályázás lehetősége.

 

 

Köszönettel:

 

Dr. Elizabeth Simon

Executive Director

HAESF

 

------- End of Forwarded Message -------

ELTE Térképtudományi és Geoinformatikai Tanszék, Budapest

   
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: http://lazarus.elte.hu/pipermail/hallgato/attachments/20060215/1e448f90/attachment.htm 


További információk a(z) Hallgato levelezőlistáról