MTT-hirlevelek-partnerszervezetek --

 

MTT-hirlevelek-partnerszervezetek listáról

MTT-hirlevelek


Tisztelt Tagtársaink!Létrehoztunk egy hírlevél küldő szolgáltatást. Az MTT tagságát is érintő fontosabb hírekről, rendezvényeinkről szeretnénk Önöket alkalmanként tájékoztatni. Természetesen a lista zárt, csak társulati tagjaink részére küldünk hírlevelet.


A Társulatunk számára belépéskor megadott e-mail címeket semmilyen más célra nem használjuk fel. Levelezési listánk moderált, így arra spam (kéretlen) levél nem érkezhet. Társulatunk tagjai sem küldhetnek közvetlenül híreket a listára: ha fontos (mindenkit érintő) eseményről szeretnék értesíteni a tagokat, akkor kérjük az mtt.titkarsag@mtt.t-online.hu címre küldjék a listára szánt híreiket.Üdvözlettel,

Dr. Tardy János

ügyvezető elnök

Ha a korábbi leveleket, hozzászólásokat szeretnéd látni, látogasd meg a(z) MTT-hirlevelek-partnerszervezetek archívumot .

MTT-hirlevelek-partnerszervezetek lista használata
Ha a listára szeretnél írni, akkor erre a címre küldd hozzászólásodat: mtt-hirlevelek-partnerszervezetek@lazarus.elte.hu.

Itt lejjebb feliratkozhatsz a listára, vagy módosíthatod a listatagsági paramétereidet.

Feliratkozás a(z) MTT-hirlevelek-partnerszervezetek listára

Töltsd ki az alábbi űrlapot a(z) MTT-hirlevelek-partnerszervezetek listára való feliratkozáshoz. Feliratkozási kérelmedről értesítést fogsz kapni, nehogy mások a tudtod nélkül felírhassanak. A lista zártkörű, a tagok listája külsősöknek nem elérhető.

Feliratkozás előtt kérlek olvasd el a listaszerver illemtanát!

  E-mail címed:  
  Neved (opcionális):  
  Meg kell adnod egy jelszót. A jelszó csak enyhe biztonságot nyújt, de megelőzheted vele, hogy mások tudtod nélkül módosítsák listatagsági beállításaidat! Ne használj olyan jelszavakat amiket máshol használsz, mivel havonta egyszer emlékeztetőül sima szöveges formában elküldésre fog kerülni.

  Ha nem adsz meg jelszót, akkor a Mailman automatikusan létrehoz egyet, és feliratkozásod megerősítése után elküldi neked. Személyes beállításaid szerkesztésénél természetesen bármikor e-mailben kikérheted a jelszavadat.
  A jelszó:  
  A jelszó még egyszer:  
  Milyen nyelven szeretnéd a listát használni?  
  Szeretnéd a listát digest formában kapni, naponta 1-2 levélben? Nem Igen
MTT-hirlevelek-partnerszervezetek lista tagjai
(A tagok listája csak a lista tagjai számára érhető el.)

A tagok listájának megtekintéséhez írd be a címedet és a jelszavadat:

Cím Jelszó   

MTT-hirlevelek-partnerszervezetek listáról való leiratkozáshoz, jelszó lekérdezéséhez, vagy a listatagsági beállításaid megváltoztatásához add meg itt a feliratkozási e-mail címedet:

Ha üres a mező, akkor a program kérni fogja az e-mail címedet


MTT-hirlevelek-partnerszervezetek listát működteti: gps at map.elte.hu, mtt.titkarsag at mtt.t-online.hu
MTT-hirlevelek-partnerszervezetek adminisztrációs felület (azonosítás szükséges)
lazarus.elte.hu levelezőlisták

Delivered by Mailman
version 2.1.23
Python alapú GNU's Not Unix Debian Powered