Dán VB Túra 2006


Teszteld magad a világ legjobbjai ellen!
Már most foglald be a naptárodban a július 29 és augusztus 5 közötti idôtartamot! Ekkor lesz ugyanis a Közép-Jutland tájfutó fesztivál, amely része a 2006-os VB és a Dán VB Túra, ami egy 6 napos csúcs tájfutás a legjobb erdôkben Jutland területén. A program már összeállt, így minden jóban része lehet a résztvevôknek – futás a VB Túra keretében, szurkolás a saját válogatottnak és persze számos kulturális és szociális esemény minden ízlésnek megfelelôen.

Ideális egyesületi túra 2006-ra
Szeretettel várjuk a külföldi tájfutókat erre a fesztválra. Célunk, hogy a valaha rendezett legjobb tájfutó világbajnokság legyen a Dán VB mind a versenyek minôsége, mind a nézôk szempontjából. A VB Túra a VB terepek közül 4-et használni fog, és egy izgalmas pontozási rendszer alapján kerül ki a Dán VB Túra bajnoka minden kategóriában. Számos kemping, ifjúsági szállások és kényelmes hotelek várják a résztvevôket a gyönyörű tavakkal és erdôs dombokkal övezett régióban.
A Dán VB Túra meghívója már elkészült, elérhetô a VB weboldalán is: www.woc2006.dk. Mindenkit arra bátorítunk, hogy nevezze egyesületét, vagy kisebb csapatát on-line; a honlapról letölthetô a jelentkezési lap is. Lehet nevezni mind a 6 napra, vagy csak az utolsó 4-re. Ne feledd, hogy a november végéig beérkezô nevezésekre 30% kedvezményt adunk, de a jövô év március végéig beérkezô nevezések árából is elengedünk 15%-ot.
Itt az ideje megtervezni a jövô nyaradat, hogy ne késd le az akciós árakat!


Clive Allen
Fordította: Sárecz Lajos


Vissza a Tájoló 2005/06 tartalomjegyzékhez!
Vissza a magyar nyelvű tájfutó információkhoz!