[Tajfutas] Tipo kupa emlékeztető: Adománynevezés és Ruhabörze

Fanni Mathe mathefanni at gmail.com
2024. Már. 14., Cs, 21:09:16 CET


Sziasztok! 

A Tipo kupára március 15.péntek 12 óráig van nyitva az e-nevezes, ugyaneddig fogadjuk az adománynevezéseket is, és bíztatunk, hogy akinek szüksége van rá, merjen nevezést igényelni is, élni a lehetőséggel!

A ruhabörze kapcsán pedig csak egy kiegészítés: 
Ha van futó felszerelésed, melyet felajánlanál és nem kéred az ellenértékét, azt nagyon köszönjük, így azzal teljes mértékben az Aura Egyeseületet támogathatjuk. 

A többi pedig csak egy emlékeztető: 
Tájfutó ruhabörzét szervezünk nektek a Tipo kupa szombati napján. 
Gyűjtsétek össze és hozzátok el a jó állapotú, nektek már nem szükséges, ám más számára még jól használható (tájfutó) sportfelszereléseiteket, mi pedig eladjuk a sporttársaitoknak a Tipo kupán, míg ti futtok. 
 
Szeretnénk a tájfutó közösség társadalmi felelősségvállalását tovább erősíteni, így minden eladott ruha árából szeretnénk az Aura Autistákat Támogató Egyesületnek adományozni egy, az eladó által meghatározott összeget (támogatva a FlexO iránti törekvéseiket), a többit pedig megkapja a ruha eredeti tulajdonosa. 
Úgy gondoljuk, hogy egy kisebb összeget (pl. 500 Ft-ot) mindenki szívesen ad erre a célra, és külön örülünk annak, ha valaki a ruháért kapott bevételéből egy nagyobb összeggel, vagy akár az egésszel támogatja az AURÁT. (Az Aura Egyesületről a csatolmányban olvashattok.) 

 
Kérünk benneteket, hogy minden felszerelésre már otthon tűzzetek/kössetek egy papírt, melyen megjelölitek, hogy milyen áron szeretnétek értékesíteni, és így hozzátok be nekünk a ruhabörze sátorba. 
 
A ruhabörze 10-14 óra között lesz, az ezzel kapcsolatos kérdéseitekkel Máthé Fannihoz (mathefanni at gmail.com) forduljatok. Az elszámolásért és az el nem adott ruhákért leghamarabb 13:30 után gyertek. Az otthagyott ruhákat nem áll módunkban tárolni és március 24-én az Adománytaxinak adjuk. 

TIPO TKE

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20240314/a8fa51c6/attachment.html>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: attachment.pdf
Type: application/pdf
Size: 822823 bytes
Desc: nem elérhető
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20240314/a8fa51c6/attachment.pdf>
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20240314/a8fa51c6/attachment-0001.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról