[Tajfutas] Ruhabörze ?=a Tipo =?utf-8?Q?Kupán

Nelli Hajdu nellihajdu3 at gmail.com
2024. Már. 11., H, 10:21:49 CET


Sziasztok!

Ahogy korábban már említettük, jövő héten tájfutó ruhabörzét szervezünk nektek a Tipo kupa szombati napján.
Gyűjtsétek össze és hozzátok el a jó állapotú, nektek már nem szükséges, ám más számára még jól használható (tájfutó) sportfelszereléseiteket, mi pedig eladjuk a sporttársaitoknak a Tipo kupán, míg ti futtok.

Szeretnénk a tájfutó közösség társadalmi felelősségvállalását tovább erősíteni, így minden eladott ruha árából szeretnénk az Aura Autistákat Támogató Egyesületnek adományozni egy, az eladó által meghatározott összeget (támogatva a FlexO iránti törekvéseiket), a többit pedig megkapja a ruha eredeti tulajdonosa.
Úgy gondoljuk, hogy egy kisebb összeget (pl. 500 Ft-ot) mindenki szívesen ad erre a célra, és külön örülünk annak, ha valaki a ruháért kapott bevételéből egy nagyobb összeggel, vagy akár az egésszel támogatja az AURÁT. (Az Aura Egyesületről a csatolmányban olvashattok.)

Kérünk benneteket, hogy minden felszerelésre már otthon tűzzetek/kössetek egy papírt, melyen megjelölitek, hogy milyen áron szeretnétek értékesíteni, és így hozzátok be nekünk a ruhabörze sátorba.

A ruhabörze 10-14 óra között lesz, az ezzel kapcsolatos kérdéseitekkel Máthé Fannihoz (mathefanni at gmail.com) forduljatok. Az elszámolásért és az el nem adott ruhákért leghamarabb 13:30 után gyertek. Az otthagyott ruhákat nem áll módunkban tárolni és március 24-én az Adománytaxinak adjuk.

Várunk benneteket a Tipo kupán, aki még nem nevezett, az tegye meg, ma este lejár a következő határidő! Mindenki mást is pedig bíztatunk, hogy éljen az adománynevezés lehetőségével felajánlóként vagy igénylőként!

TIPO TKE
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20240311/7cff334f/attachment.html>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: attachment.pdf
Type: application/pdf
Size: 822823 bytes
Desc: nem elérhető
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20240311/7cff334f/attachment.pdf>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról