[Tajfutas] =?utf-8?Q?K=C3=B6zeleg_?=a Tipo kupa!

Nelli Hajdu nellihajdu3 at gmail.com
2024. Feb. 27., K, 19:21:13 CET


Sziasztok!

Reméljük izgatottan várjátok a közelgő Tipo Kupát!

🗓️ Dátum: Március 16-17. Nevezési határidő: március 4.
📍 Helyszín: Pákozd

Ahogy közeledünk a nevezési határidőhöz, szeretnénk emlékeztetni mindenkit, hogy ne hagyjátok ki a lehetőséget, és regisztráljatok minél előbb a versenyre!
A korábban Pákozdon rendezett versenyekhez képest nem a megszokott helyen lesz a cél, így idén lehetőségetek lesz a terepnek új részeit is felfedezni.

Emellett örömmel jelentjük, hogy lehetőség lesz szállásfoglalásra szombat estére. Mindössze 8 km-re a versenyközponttól, 6-8-10 ágyas szobák lesznek elérhetők 5.500 Ft/fő áron. Ugyanabban a turistaházban padlón saját felszereléssel az ár csak 2.000 Ft/fő. A szállásfoglalásra március 4-ig van lehetőség az e-nevezés rendszerén keresztül.

Nevezéskor lehetőségetek lesz egy sporttárs versenyzését is támogatni. Az entriben tudjátok a támogatási szándékotokat jelezni, illetve aki ezt a támogatást igénybe szeretné venni az szintén az entriben teheti ezt meg. Az egész folyamat anonim, csak a nevezéseket kezelő rendező fog tudni róla. Ha több adomány érkezik, mint amennyi segítségkérés, a többletet felajánljuk az autista sportolókat támogató alapítványnak. Az alapítványról a verseny alatt a FLEXO sátorban tudtok majd több információt kapni.

Ne maradjatok le erről az izgalmas hétvégéről, hozzátok el családtagjaitokat és barátaitokat és fussunk együtt az 50. Tipo kupán!

Várunk benneteket szeretettel,
Tipos rendezőség
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20240227/8d8eac31/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról