[Tajfutas] FW: [MTBO] Egy ket plusz informacio

dr. JANKÓ Tamás jankot at t-online.hu
2023. Júl. 21., P, 16:25:22 CEST


 

 

From: mtbohun at googlegroups.com [mailto:mtbohun at googlegroups.com] On Behalf Of Peter Vajda
Sent: Friday, July 21, 2023 4:21 PM
To: <mtbohun at googlegroups.com> <mtbohun at googlegroups.com>
Cc: WalterD ravetz <walter.dravetz at aon.at>
Subject: [MTBO] Egy ket plusz informacio

 

Sziasztok!

 

Pár apróság hatha valaki nem szurta ki!!! 

 

Szombat nullido 13:00!!!!! Anno a kiirasban meg mas szerepelt (veletlen) de az informaciokban mar a 13:00 van! Indulaskor figyeljetek hogy hetvege Balaton, Forma1, Muveszetek-volgye kezdete stb!!! 

 

Mas!

A terepen 5 ev ota elosszor csutortok delutan ( reggel meg nyoma nem volt) megszantottak a tuzvedelmi savokat! Ezek itt az erdo szelen futnak es a terkepen pontozottal vannak felveve! A legtobb esetben keresztbe mentek rajta, de figyeljetek hogy egy szantott puha sav lett, ezert a szalto eselye nagyobb, es ezt ebben a sportagban nem fotozzak!

A heten a vadaszok is elkezdtek mozgolodni, ezert uj lesek felujitott regiek, illetve athelyezett lesek is vannak! Ezek nem mindegyike szerepel a terkepen!!! A lesek karbantartasa miatt puskas barataink a dzsippeikkel elkezdtek offroadozni igy egy ket helyen nem markáns nyomok keletkeztek, ez foleg a prérin lehet szembetűnő! Illetve egy két utat ezért lekaszaltak ami azert segíti a haladast!

A prerin egy helyen bebontottak tegnaprol mára egy kerítést, ezt lehet a rajtba kirakom nem relevans de a rajt kozeleben van igy jelentos lehet!

Probaltam felvenni az osszes kidőlt fat, de hetfon egy villamszelvihar (a gyerek vizi unikornisat ket szomszeddal arrebrol, mig a kerti szekeimet 5-8m rel arrebrol szedtem ossze, es a csütörtöki fel napos szelvesz helyenként gallyazott, dontogetett, illetve tobozreteget fujt nehany utra, erre majd figyeljetek!

 

Varunk mindenkit holnap Marko Orsetti Peter kultur kozpontban a 13:00 as rajtidohoz!

 

Puffy

-- 
MTBO portál: http://www.mtbo.hu
MTBO versenynaptár: http://mtbo.hu/index.php/fixtures
Szállás és utazás tervező táblázat: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1zYnN0nFxTf2cCb-dgR1oaLePJ6lepOnrpsQODXTYxzo/edit#gid=2026179923
--- 
Azért kapta ezt az üzenetet, mert feliratkozott a Google Csoportok „mtbohun” csoportjára.
Az erről a csoportról és az ahhoz kapcsolódó e-mailekről való leiratkozáshoz küldjön egy e-amailt a(z) mtbohun+unsubscribe at googlegroups.com <mailto:mtbohun+unsubscribe at googlegroups.com>  címre.
Ha szeretné megtekinteni ezt a beszélgetést az interneten, látogasson el ide: https://groups.google.com/d/msgid/mtbohun/CADX3ZRu_TkEu12GyuW3eV0die%3Deh-8Q92t3SkazRHUXFdTF1RA%40mail.gmail.com <https://groups.google.com/d/msgid/mtbohun/CADX3ZRu_TkEu12GyuW3eV0die%3Deh-8Q92t3SkazRHUXFdTF1RA%40mail.gmail.com?utm_medium=email&utm_source=footer> .



-- 
Ezt az e-mailt átvizsgálta az Avast AntiVirus szoftver.
www.avast.com
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20230721/764bb096/attachment.html>


További információk a(z) Tajfutas levelezőlistáról