[Tajfutas] Az éjszakai versenyek áttekintése - alapvetés a továbbfejlesztéshez

Honfi Gábor honfig at szuperinfo.hu
2021. Jan. 29., P, 21:34:49 CET


Kedves Iván ( és akik részt vettek az anyag elkészítésében),

 

    nagyra becsülésem azért a munkáért, amit a vezetéseddel végzett a láthatóan hozzáértő munkacsoport. Nem a könnyebbség mondatja velem azt, hogy a részletekig alapos, mindenre kiterjedő figyelemmel végzett dokumentumot tettek le az asztalra, amit nem csak nem illik, de nehéz is lenne jelentős észrevétellel illetni. Minden benne van, amiért a tavalyi ÉOB előtt szót emeltem, sőt Balla Sanyi és Juhász Viktor   „lektorálásával” olyan kiegészítések is szerepelnek a cselekvési tervjavaslatban, amelyek földönjáró, reálisan megvalósítható elképzelések.

    Ami a legjobban tetszik a dolgozatodban, az az, hogy nem számokat, hanem szándékokat tartalmaz, nem milliós költségigényeket jelölsz meg, hanem elhatározásokat vársz az MTFSZ vezetésétől, melyhez a versenynaptárban és az edzőversenyeken mindenki hozzáteheti a magáét szervezéssel, élőmunkával.

   Mint egykori, többszörös éjszakai bajnok minden részletében támogatandónak, az éjszakai versenyzés értékén kezeléséhez jó tervnek, az extrémitása okán a tájfutás további népszerűsítéséhez jó iránynak tartom az általad összegzett javaslatokat.

 

Munkátokért köszönettel,

 

Fifi

 

 

Honfi Gábor 

 

 

T +36 36 312-701

M +36 30 471-1593

 <mailto:honfi.gabor at szuperinfo.hu> honfi.gabor at szuperinfo.hu

 <http://www.szuperinfo.hu/> www.szuperinfo.hu

 



 

 

  

 

From: Tajfutas <tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu> On Behalf Of Ivan Lux
Sent: Friday, January 29, 2021 3:43 PM
To: LISTA <tajfutas at lazarus.elte.hu>
Subject: [Tajfutas] Az éjszakai versenyek áttekintése - alapvetés a továbbfejlesztéshez

 

Sziasztok!

A mellékelt anyag célja, annak bevezetéséből idézve: "Egy korábbi, a Szövetség elnökségének eljuttatott dokumentumban összefoglaltuk az erre a célra összeállt ad-hoc munkacsoport által készített javaslatokat a hazai éjszakai tájfutó versenyek továbbfejlesztésére, különös tekintettel az utánpótlás korosztály bevonásának lehetőségeire. Annak érdekében, hogy a Szövetség elnöksége érdemben foglalkozzon evvel a kérdéskörrel és esetleg választ is adjon a benyújtott javaslatokra áttekintettük az elmúlt évek éjszakai versenyeinek típusait és részvételi adatait és ezekből következtetéseket vontunk le. A jelen dokumentum ennek az áttekintésnek és következtetésnek a legfontosabb tényeit foglalja össze."

 

Az anyag közzétételének célja, hogy a témakört érdeklő sporttársakat a következtetések és javaslatok megvitatására, a cselekvésben érdekleteket a továbbfejlsztést támogató lépésekre késztessük.

 

Minden véleménynek (listán, vagy magánban) örülnék, szeretnék egy többé-kevésbé konszenzusos végső javaslat-csomagra jutni.

 

Üdvözlettel

Lux Iván

--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20210129/d5af6531/attachment.html>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: image001.png
Type: image/png
Size: 5510 bytes
Desc: nem elérhető
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20210129/d5af6531/attachment.png>


More information about the Tajfutas mailing list