[Tajfutas] Az éjszakai versenyek áttekintése - alapvetés a továbbfejlesztéshez

Jelinek István jelinek.istvan at upcmail.hu
2021. Feb. 2., K, 16:28:40 CET


Kedves Iván és Többiek!

 

Szerintem nagyszerű munkát végeztetek! Gratulálok!

A részletes felmérés alapján kialakított következtetéseitekkel és javaslataitokkal nagyon egyetértek! Az egyik javaslatra még egy picit ráerősítenék: látható a szenior korúak viszonylag magas részvételi aránya amit

talán még növelni is lehetne a 3SZ-hez hasonló összetett értékeléssel.  Az így tovább élénkülő részvétel esetleg fokozná az utánpótlás korúak kedvét is(nagyobb szenioros nyüzsgés a VK-ban és főleg a pályákon…).

 

Üdvözlettel: 

J.Pista.

 

From: Tajfutas <tajfutas-bounces at lazarus.elte.hu> On Behalf Of Ivan Lux
Sent: Friday, January 29, 2021 3:43 PM
To: LISTA <tajfutas at lazarus.elte.hu>
Subject: [Tajfutas] Az éjszakai versenyek áttekintése - alapvetés a továbbfejlesztéshez

 

Sziasztok!

A mellékelt anyag célja, annak bevezetéséből idézve: "Egy korábbi, a Szövetség elnökségének eljuttatott dokumentumban összefoglaltuk az erre a célra összeállt ad-hoc munkacsoport által készített javaslatokat a hazai éjszakai tájfutó versenyek továbbfejlesztésére, különös tekintettel az utánpótlás korosztály bevonásának lehetőségeire. Annak érdekében, hogy a Szövetség elnöksége érdemben foglalkozzon evvel a kérdéskörrel és esetleg választ is adjon a benyújtott javaslatokra áttekintettük az elmúlt évek éjszakai versenyeinek típusait és részvételi adatait és ezekből következtetéseket vontunk le. A jelen dokumentum ennek az áttekintésnek és következtetésnek a legfontosabb tényeit foglalja össze."

 

Az anyag közzétételének célja, hogy a témakört érdeklő sporttársakat a következtetések és javaslatok megvitatására, a cselekvésben érdekleteket a továbbfejlsztést támogató lépésekre késztessük.

 

Minden véleménynek (listán, vagy magánban) örülnék, szeretnék egy többé-kevésbé konszenzusos végső javaslat-csomagra jutni.

 

Üdvözlettel

Lux Iván



-- 
Ezt az e-mailt az Avast víruskereső szoftver átvizsgálta.
https://www.avast.com/antivirus
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lazarus.elte.hu/pipermail/tajfutas/attachments/20210202/f312b0a3/attachment.html>


More information about the Tajfutas mailing list